Otthon maradnátok a család miatt?
A páromról van szó. Diplomás, 26 éves és elég régóta nincs munkája. Látom, hogy szeretne dolgozni, folyamatosan keres, de ő mindenképpen itthon szeretne valamit találni.
Én kaptam állást külföldön és ha minden igaz, tudnék neki is szerezni valamit egy ismerősön keresztül. Ő viszont azt mondja, hogy nem akar külföldre menni, mert a családját csak évente kétszer látná és neki ez így nem jó. Hiányoznának neki.
Szerintetek normális, hogy egy felnőtt férfinak ez ennyire fontos szempont?
Már hogy ne lenne normális?
Egy férfi igenis kötődhet úgy a családjához, mint egy nő.
Párja lehet neki bármennyi, de családja csak egy.
Elég összetett lehet az ok. Nem mindenki külföld mániás, legtöbben röghöz kötöttek, még akkor is, ha nem a családjuk miatt maradnának... Miért ne lehetne akár a család is szempont...
De ne aggódj, mert férfi... Emiatt pedig jóval könnyebben fog itthon munkát találni, mint egy hasonló tanulmányi és szakmai múlttal rendelkező nő. Szóval van ám esélye, még ha eddig régóta nem is jött össze.
Teljesen normális. Én is csak végszükség esetén választanám a külföldi munkát.
Más kérdés, hogy végül sikerül-e elhelyezkedni neki itthon.
Normalis. Nem vagyunk egyformak. Mondom ezt ugy, hogy mi kulfoldon elunk, de latom a ferjemen, hogy megviseli az, ahogyan a szuleinek hianyzik. (az o fajdalmuk melyebben erinti, mint a sajatja)
Az a kerdes, hogy valoban ez-e a gond, vagy az ismeretlentol fel-e inkabb.
Véleményem szerint ha hosszú ideje nincs a párodnak munkája ,örülnie kellene minden lehetőségnek és átgondolva felfogni,hogy nem "örökre"szakadna el a családjától.-(Ha nem tetszik visszajöhet.)Neked gratulálok az külföldi állás ügyében,mindenképp valósíts meg önmagad,ha tudod.
Egyébként a családja anyagilag támogatja a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!