Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért elvárás szinte az átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás szinte az átlag emberektől hogy a nők is dolgozzanak? Nem az lenne a normalis ha a nő inkabb otthon van es a ferje tartsa el? Olyanokra értem akik nem minimalberes ferjjel rendelkeznek persze

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
80%
"Szaunazni csak hetköznap szoktam es szeretek netezni"--->Haha XD Ez igen.:D
2013. dec. 1. 15:56
 42/78 anonim ***** válasza:
82%
Akkor milyen indittatasbol irtad ki a kerdest? Nagyon jo fej vagy, hogy igy lesajnalsz mindenkit, es varod az elismerest, hogy milyen jo neked :) szerintem legyen eleg az unatkozasbol, menj, szaunazz egyet :)
2013. dec. 1. 16:00
 43/78 anonim ***** válasza:
75%
Még nem dolgozom,tanulok,és nincs férjem,de nem mondom,hogy ha dolgoznék akkor nem jutna eszembe hogy jobb lenne otthon lenni munka helyett,viszont 1.ha szétmennénk,én miből mennék hirtelen máshova? 2.nem tudnám elnézni nyugodt szivvel hogy a párom dolgozik(mert minimálbérért is meg kell dolgozni rendesen,nem hogy jobb fizetésért)helyettem is meg azért hogy nekem meglegyen mindenem.
2013. dec. 1. 16:07
 44/78 A kérdező kommentje:
Mert kivancsi vagyok miert elvaras az hogy a nők dolgozzanak? És miért értetlenkednek ha mondom hogy nem dolgozom
2013. dec. 1. 16:08
 45/78 anonim ***** válasza:
69%
Én nagyanyám 1925-ben született de már ő is dolgozót, mert akart és kész. Ingyen élőket senki sem szereti.
2013. dec. 1. 16:10
 46/78 anonim ***** válasza:
76%
Az igényesebb nőknek maguk felé elvárás, hogy dolgozzanak.
2013. dec. 1. 16:13
 47/78 anonim ***** válasza:
2013. dec. 1. 16:13
 48/78 anonim ***** válasza:
89%

rizikó faktorok miatt

- ha a férj nem tart ki mellette, mehet az utcára

- ha a férj lebetegszik, tudni kell a nőnek is helytállni

- rengeteg az önző, irigy férj, aki a saját feleségétől is sajnál akár haszontalan dolgokat is, mindent

- vannak nők, akik munka/saját pénz nélkül nem érzik, hogy valakik lennének

-stb

2013. dec. 1. 16:20
 49/78 anonim ***** válasza:
82%

mert ma, főképp Magyarország egyes részein, olyan világot élünk, hogy egy pár mindkét részének kell munkát vállalnia, hogy a család ne halljon éhen

nem mellesleg mai modern világunkban szintén elvárás, hogy egy nő dolgozzon, akárcsak a gazdaság és a kormány is ezt várja el, ha nem dolgozol, semmit se jelentesz a kormánynak, tőlük aztán fel is dobhatnád a talpad

egyébként van tb-d? idős korodban lesz nyugdíjad?

egyébként amit vagyonodnak nevezel, a házak és a pénz, az nem a tiéd, azt a szüleidtől kaptad, a férjed pénze sem a tiéd, hiszen nem is dolgoztál meg érte, te csak elköltöd, nem számít közös vagyonnak

2013. dec. 1. 16:21
 50/78 anonim ***** válasza:
79%

48-as

viszont ha meg azt a kérdést is ő írta ki akkor nagyon sandít a szitu,ott azt írja a férje tartja el,itt meg azt,hogy van neki vagyona....

:-D

kamu,provokatív az egész nő ahogy van

2013. dec. 1. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!