Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért elvárás szinte az átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elvárás szinte az átlag emberektől hogy a nők is dolgozzanak? Nem az lenne a normalis ha a nő inkabb otthon van es a ferje tartsa el? Olyanokra értem akik nem minimalberes ferjjel rendelkeznek persze

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
82%
Már ha egyáltalán nő... :D
2013. dec. 1. 16:27
 52/78 A kérdező kommentje:

Fizetjük a tbt és a nyugdíjat is nekem. Plussz a megtakaritasok.

Amim van azt örököltem tehat az enyém nem a szüleimé.

A férjem fizetese közös rosszul tudod hogy nem ugyanis a csaladjogi tórvény szerint a házasság alatt szerzett barmi is legyen az közös. Kiveve örókség ajándék.

2013. dec. 1. 16:32
 53/78 anonim ***** válasza:
75%
ejjhaaa de biztonságban érzed magad kérdező,látom utána jártál a dolgoknak "valamennyire"
2013. dec. 1. 16:38
 54/78 A kérdező kommentje:
Ezeket nagyjabol mindenki tudja nem kell utana jarni
2013. dec. 1. 16:38
 55/78 anonim ***** válasza:
71%

"A férjem fizetese közös rosszul tudod hogy nem ugyanis a csaladjogi tórvény szerint a házasság alatt szerzett barmi is legyen az közös. Kiveve örókség ajándék."

Látom a jogaidat tudod, na de mi van a kötelességeiddel? Az a munka lenne! De mivel még bejárónőtök is van, így te egyszerűen egy ingyenélő, élősködő személy vagy, semmi több. A te "vagyonod" az örökölt, azaz semmit sem tettél még le az asztalra az életben! A te örökségedhez a férjednek semmi köze, hisz az örökség nem közös. Viszont te a férjedet pumpolod, és közben harsogod, hogy az közös. Egy ideig volt hasonló gondolkodású barátnőm, szerencsére hamar kiderültek róla ezen tulajdonságai, így időben szétváltak útjaink.

2013. dec. 1. 16:41
 56/78 anonim ***** válasza:
59%

nyugdíjat a tb-be nem fizethetsz, csak önkéntest :)

Mondjuk ha ennyi pénzetek van, akkor az meg eget verő hülyeség, mert sokkal jobban be lehet másképp fektetni, mint önyup-ba.

2013. dec. 1. 16:45
 57/78 anonim ***** válasza:
77%
te is csak az úgy mondd jogaiddal vagy tisztában,de a 9-es szorzótáblát se tudnád elmondani ebben biztos vagyok
2013. dec. 1. 16:46
 58/78 anonim ***** válasza:
67%
nem a kérdező védelmében, de amíg buta libákat választanak a pasik okos nők mellett (konkrét eset van rá amikor 2 csajból egyikkel lehetett beszélgetni, a másik oda nem illő, hülyeségeket szólt közbe, hogy látszott rajta, szinte azt sem tudja miről van szó)szóval addig az nem a nőt, hanem a pasit minősíti szerintem.
2013. dec. 1. 16:50
 59/78 anonim ***** válasza:
63%
nem érted a lényeget, ha ne adj' Isten, szétváltok, akkor az ő fizetéséből te egy petákot se fogsz látni, mivel nem közös, az az ő keresete, ő csak megosztja veled
2013. dec. 1. 16:59
 60/78 anonim válasza:
72%

Szerintem meg kéne fordítani a kérdést: Miért jelented ki (a jelek szerint kérkedően) hogy nem dolgozol? Amúgy kik azok, akik értetlenkednek?->nyilván nem a feleségek akikkel kávézgatsz...

A válaszolóknak, szerintem a kérdező élvezi, hogy mindenki mennyire méltatlankodik, egy pillanatig sem érdekli, hogy ki mit szól ehhez a téma, csak a válaszok intenzitása, az amit igényel (attól függetlenül, hogy kamu, ami állít az életkörülményeiről vagy valós)

2013. dec. 1. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!