Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elvárás szinte az átlag emberektől hogy a nők is dolgozzanak? Nem az lenne a normalis ha a nő inkabb otthon van es a ferje tartsa el? Olyanokra értem akik nem minimalberes ferjjel rendelkeznek persze
Fizetjük a tbt és a nyugdíjat is nekem. Plussz a megtakaritasok.
Amim van azt örököltem tehat az enyém nem a szüleimé.
A férjem fizetese közös rosszul tudod hogy nem ugyanis a csaladjogi tórvény szerint a házasság alatt szerzett barmi is legyen az közös. Kiveve örókség ajándék.
"A férjem fizetese közös rosszul tudod hogy nem ugyanis a csaladjogi tórvény szerint a házasság alatt szerzett barmi is legyen az közös. Kiveve örókség ajándék."
Látom a jogaidat tudod, na de mi van a kötelességeiddel? Az a munka lenne! De mivel még bejárónőtök is van, így te egyszerűen egy ingyenélő, élősködő személy vagy, semmi több. A te "vagyonod" az örökölt, azaz semmit sem tettél még le az asztalra az életben! A te örökségedhez a férjednek semmi köze, hisz az örökség nem közös. Viszont te a férjedet pumpolod, és közben harsogod, hogy az közös. Egy ideig volt hasonló gondolkodású barátnőm, szerencsére hamar kiderültek róla ezen tulajdonságai, így időben szétváltak útjaink.
nyugdíjat a tb-be nem fizethetsz, csak önkéntest :)
Mondjuk ha ennyi pénzetek van, akkor az meg eget verő hülyeség, mert sokkal jobban be lehet másképp fektetni, mint önyup-ba.
Szerintem meg kéne fordítani a kérdést: Miért jelented ki (a jelek szerint kérkedően) hogy nem dolgozol? Amúgy kik azok, akik értetlenkednek?->nyilván nem a feleségek akikkel kávézgatsz...
A válaszolóknak, szerintem a kérdező élvezi, hogy mindenki mennyire méltatlankodik, egy pillanatig sem érdekli, hogy ki mit szól ehhez a téma, csak a válaszok intenzitása, az amit igényel (attól függetlenül, hogy kamu, ami állít az életkörülményeiről vagy valós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!