Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A barátom sok-sok éve nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sok-sok éve nagyon jól él a feleségével, de nem tudja megállni, hogy adandó alkalommal néha-néha ne lépjen félre. Mekkora bűn ez? Olyan nagyon-nagyon nagy?

Figyelt kérdés
Mintaszerű családi élet, mindketten dolgoznak és elfogadhatóan keresnek. Nem veszekednek, rendszeres családi programjaik vannak, külső szemlélők szerint igazi mintacsalád. Barátom rengeteget dolgozik otthon is, mindent megtesz a gyerekeiért, feleségéért, de még az anyósáért is. Tudtommal (jó barátok vagyunk nagyon régen) még az otthoni szexuális életük is normális. Valahogy mégsem tudja megállni, ha kínálkozik egy-egy alkalom a félrelépésre. Főleg a munkahelyi kolléganők adnak lehetőséget erre, akik szintén férjnél vannak. Ők sem gondolnak válásra, nem akarnak új életet kezdeni, de mindig akad valaki, aki kapható ilyesmire. Ráadásul ezek a nők többnyire rosszabbul is néznek ki, mint a felesége, de mégis…. Mostanában főleg egy kolléganője van, akivel rendszeresen félrelépegetnek(lassan 3 éve), de néha mással is megteszi, ha eléggé biztonságosnak tartja a körülményeket. Ha kipattanna valami botrány (biztosan nagy cirkuszt csinálna a felesége) és a felesége válni akarna, abba a barátom belepusztulna szerintem. Hiába tűnik nevetségesnek (tényleg hülyén hangzik), nagyon oda van a családjáért és a feleségét is nagyon szereti. Még az anyósa is imádja, ami pedig nem egészen átlagos.:-) Évek óta ezen töröm a fejem…. mekkora bűn ez? Olyan nagyon nagy???

2013. nov. 14. 21:27
 81/111 anonim ***** válasza:
84%
Valamiért nem szöktek könnyek a szemembe a barátod sorsa miatt, akinek mindene megvan, mégis belehalna, ha nem lépne félre minden ok nélkül.
2013. nov. 15. 08:33
 82/111 anonim ***** válasza:
75%

" Akinek fontos a hűség az egy irigy, beszűkült ember, akinek nem számít az felvilágosult, szerető ember."

Ez így van, de valami rejtélyes okból a megcsaló csak a maga részére tekinti így. Ha párja is így tenne, akkor fel lenne háborodva. Vajon miért is?

2013. nov. 15. 09:23
 83/111 A kérdező kommentje:

Szűk baráti körben is csak véletlenül derült ki, de ott is inkább mellébeszél, kerüli a témát. Onnan nem szivároghat ki hír, az kizárt. Nem sajnálgatom, nem mentegetem, nem javaslom másoknak, csak… maga a probléma… Mennyire ítélhető el? Mennyivel rosszabb másoknál? Pl. annál a hűséges férjnél, aki iszik, vagy munka nélkül otthon heverészik és nem megy munka után, vagy sanyargatja a családját…. stb. Sok „jó” példa van…

Egyébként, ha a felesége félrelépne és nem tudna róla, ő is nyugodt lenne:-)

2013. nov. 15. 09:28
 84/111 anonim ***** válasza:
28%

Elsőnek: 17 év alatt 76 prostit ölt meg ,mindenkinek lehet hobbija, de a feleségét szerette. Ennyi!

Kérdezőnek,nincs ebben semmi kivetni való, szerintem normális ha néha kiengeded a fáradt gőzt valahol.

Például:

Mondjuk az asszony nem akar anált, te viszont szeretnéd kipróbálni,de nem fogod erőltetni otthon,meg állandóan kérlelni és ezen veszekedni, megoldod,kész. Probléma le tudva. Amúgy meg az egész világ romlott a média teszi velünk,az internet és a többi ember. Másról sem lehet hallani,csak,hogy ki feküdt le kivel, ki hagy ott kit, ki csinált gyereket kinek, melyik nő terhes éppen, mindenhol a szexualitás van előtérben, nem kell csodálkozni ezen, nem embert ölt,nem heroinista lett belőle.

2013. nov. 15. 09:42
 85/111 anonim ***** válasza:
95%
ha nem rólad van szó, hanem a barátodról, akkor szerintem hülyeség tényként kezelni mindent. hogy ő hogy érez, mit csinálna, mit nem, a felesége "nevében" beszélni...lehet, hogy megvan róla egy képed, és ő is azt mondja neked amivel egy kicsit magát mentegetheti. nem biztos hogy neked akar hazudni, hanem inkább magának. egyébként gerinctelenség felsőfokon.
2013. nov. 15. 10:13
 86/111 anonim ***** válasza:
95%
"A megcsalás mindenkinek fáj. Viszont aki csal, az abban a tudatban teszi, hogy nem tudja meg a másik. Így nem okoz neki fájdalmat, nincs veszélyben a házassága. Önzés, de nem gonoszság." De egyszer minden kiderül és akkor majd borul a bili, vége lesz a szép, idilli életnek. Egyébként legalább egy névtelen oldalon kiírhattad volna, hogy rólad van szó.
2013. nov. 15. 10:54
 87/111 anonim ***** válasza:
95%

nincs kisbun nagybun nagyon nagybun

hazastarsi hutlenseg bun nincs felmento korulmeny nincs enyhites vagy megcsalja vagy nem.

2013. nov. 15. 11:03
 88/111 anonim ***** válasza:
95%

Valamit írtál a boldog öregkorról kérdező.

Tudod régen kifejezetten szégyen volt a válás. Na mármost tatám megcsalta nagyanyámat, de nem mondták meg így nyíltan, csak úgy rá lehetett jönni az elejtett szavakból köztük. Lehet csak kacsintgatott nagyapám, ezt ne tudom.

Nagyanyám a mai napig emlékszik rá, pedig alzheimeres! Rám nem emlékszik, de arra a nőre igen. Szerinted mekkora törés lehetett az neki? A hűség döntés kérdése, és aki aláírta a házassági szerződést és esküt tett, az döntött elméletben. Gyakorlatban pedig megbukott mint házastárs! Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem jelent még valamit az örök hűség megfogadása.

2013. nov. 15. 11:07
 89/111 A kérdező kommentje:

Szűk baráti körben is csak véletlenül derült ki, de ott is inkább mellébeszél, kerüli a témát. Onnan nem szivároghat ki hír, az kizárt. Nem sajnálgatom, nem mentegetem, nem javaslom másoknak, csak… maga a probléma… Mennyire ítélhető el? Mennyivel rosszabb másoknál? Pl. annál a hűséges férjnél, aki iszik, vagy munka nélkül otthon heverészik és nem megy munka után, vagy sanyargatja a családját…. stb. Sok „jó” példa van…

Egyébként, ha a felesége félrelépne és nem tudna róla, ő is nyugodt lenne.

2013. nov. 15. 11:40
 90/111 A kérdező kommentje:

Véletlenül kétszer írtam be ugyanazt...

Én nem tudok ilyen sarkos lenni.

2013. nov. 15. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!