Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sok-sok éve nagyon jól él a feleségével, de nem tudja megállni, hogy adandó alkalommal néha-néha ne lépjen félre. Mekkora bűn ez? Olyan nagyon-nagyon nagy?
" Akinek fontos a hűség az egy irigy, beszűkült ember, akinek nem számít az felvilágosult, szerető ember."
Ez így van, de valami rejtélyes okból a megcsaló csak a maga részére tekinti így. Ha párja is így tenne, akkor fel lenne háborodva. Vajon miért is?
Szűk baráti körben is csak véletlenül derült ki, de ott is inkább mellébeszél, kerüli a témát. Onnan nem szivároghat ki hír, az kizárt. Nem sajnálgatom, nem mentegetem, nem javaslom másoknak, csak… maga a probléma… Mennyire ítélhető el? Mennyivel rosszabb másoknál? Pl. annál a hűséges férjnél, aki iszik, vagy munka nélkül otthon heverészik és nem megy munka után, vagy sanyargatja a családját…. stb. Sok „jó” példa van…
Egyébként, ha a felesége félrelépne és nem tudna róla, ő is nyugodt lenne:-)
Elsőnek: 17 év alatt 76 prostit ölt meg ,mindenkinek lehet hobbija, de a feleségét szerette. Ennyi!
Kérdezőnek,nincs ebben semmi kivetni való, szerintem normális ha néha kiengeded a fáradt gőzt valahol.
Például:
Mondjuk az asszony nem akar anált, te viszont szeretnéd kipróbálni,de nem fogod erőltetni otthon,meg állandóan kérlelni és ezen veszekedni, megoldod,kész. Probléma le tudva. Amúgy meg az egész világ romlott a média teszi velünk,az internet és a többi ember. Másról sem lehet hallani,csak,hogy ki feküdt le kivel, ki hagy ott kit, ki csinált gyereket kinek, melyik nő terhes éppen, mindenhol a szexualitás van előtérben, nem kell csodálkozni ezen, nem embert ölt,nem heroinista lett belőle.
nincs kisbun nagybun nagyon nagybun
hazastarsi hutlenseg bun nincs felmento korulmeny nincs enyhites vagy megcsalja vagy nem.
Valamit írtál a boldog öregkorról kérdező.
Tudod régen kifejezetten szégyen volt a válás. Na mármost tatám megcsalta nagyanyámat, de nem mondták meg így nyíltan, csak úgy rá lehetett jönni az elejtett szavakból köztük. Lehet csak kacsintgatott nagyapám, ezt ne tudom.
Nagyanyám a mai napig emlékszik rá, pedig alzheimeres! Rám nem emlékszik, de arra a nőre igen. Szerinted mekkora törés lehetett az neki? A hűség döntés kérdése, és aki aláírta a házassági szerződést és esküt tett, az döntött elméletben. Gyakorlatban pedig megbukott mint házastárs! Lehet, hogy maradi vagyok, de nekem jelent még valamit az örök hűség megfogadása.
Szűk baráti körben is csak véletlenül derült ki, de ott is inkább mellébeszél, kerüli a témát. Onnan nem szivároghat ki hír, az kizárt. Nem sajnálgatom, nem mentegetem, nem javaslom másoknak, csak… maga a probléma… Mennyire ítélhető el? Mennyivel rosszabb másoknál? Pl. annál a hűséges férjnél, aki iszik, vagy munka nélkül otthon heverészik és nem megy munka után, vagy sanyargatja a családját…. stb. Sok „jó” példa van…
Egyébként, ha a felesége félrelépne és nem tudna róla, ő is nyugodt lenne.
Véletlenül kétszer írtam be ugyanazt...
Én nem tudok ilyen sarkos lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!