Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sok-sok éve nagyon jól él a feleségével, de nem tudja megállni, hogy adandó alkalommal néha-néha ne lépjen félre. Mekkora bűn ez? Olyan nagyon-nagyon nagy?
21.tévhit: a normális emberek pedig gumit használnak (én gondolom csak hogy ez alap? Vicces) aki nem, az pedig megérdemli. Nem kell belemagyarázni baromságokat a hozzászólásomba, meg orvosi kiselőadást tartani a nemi betegségekről, hidd el magam is tisztában vagyok a veszélyeivel. Számomra inkább az felhàborító, nevetséges és rendkívül gyerekes, hogy valaki képes csak azért oldalakon keresztül prédikàlni a saját vèleményét csak azért hogy akkoris övé legyen az utolsó szó! :)
Ez az egyetlen tényező már mindent elárul rólatok, és ha tetszik ha nem ez a terjedelmes orvosi blabla egy nagy smafu. Édesem mondd csak mikor szexeltél utoljára? Mert itt bizony azt állítod, hogy minden sarkon , bokron, fán meg a faszomon baktériumok vannak, és csak arra várnak, hogy megtámadhassanak. Semmi esélyed, könyörtelenek és nem kímelnek! :)) szóval arra buzdítasz ne èljek nemi életet mint ahogy azt látom te is teszed, vagy legyen egy állandó partnerem, akivel nem tudom hogyan fog alakulni az első közös együttlétem, ha senkiben nem bízhatok, mert minden lyukban titokzatos vírusok tanyáznak?
Egyébiránt még mindig azt mondom hogy számomra egyértelmű volt, hogy a gumi használata általános dolog, persze mindjárt jön az okoskodás, hogy vannak más fogamzásgátló módszerek, hajrá, ne hazudtoljátok meg magatokat. Aki pedig nem használja, az megérdemli. Ti pedig leszállhatnátok a magas lóról, mindenttudó google huszár fotelforradalmárok, mert kiadhatjátok magatokat a nőgyógyász szakasszisztenstől a pszichológuson át jogi asszisztensig, ha elég komolyak lennétek a témához csak szépen leírnátok a véleményeteket úgy mint én és továbbállnátok, nem akaratosan próbálnátok ráerőltetni a saját véleményeteket másokra.
Sokdiplomások, hajrá, biztosan megint igazatok van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!