Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sok-sok éve nagyon jól él a feleségével, de
nem tudja megállni, hogy adandó alkalommal néha-néha ne
lépjen félre. Mekkora bűn ez? Olyan nagyon-nagyon nagy?
Figyelt kérdés
Mintaszerű családi élet, mindketten dolgoznak és elfogadhatóan keresnek. Nem veszekednek, rendszeres családi programjaik vannak, külső szemlélők szerint igazi mintacsalád. Barátom rengeteget dolgozik otthon is, mindent megtesz a gyerekeiért, feleségéért, de még az anyósáért is. Tudtommal (jó barátok vagyunk nagyon régen) még az otthoni szexuális életük is normális. Valahogy mégsem tudja megállni, ha kínálkozik egy-egy alkalom a félrelépésre. Főleg a munkahelyi kolléganők adnak lehetőséget erre, akik szintén férjnél vannak. Ők sem gondolnak válásra, nem akarnak új életet kezdeni, de mindig akad valaki, aki kapható ilyesmire. Ráadásul ezek a nők többnyire rosszabbul is néznek ki, mint a felesége, de mégis…. Mostanában főleg egy kolléganője van, akivel rendszeresen félrelépegetnek(lassan 3 éve), de néha mással is megteszi, ha eléggé biztonságosnak tartja a körülményeket. Ha kipattanna valami botrány (biztosan nagy cirkuszt csinálna a felesége) és a felesége válni akarna, abba a barátom belepusztulna szerintem. Hiába tűnik nevetségesnek (tényleg hülyén hangzik), nagyon oda van a családjáért és a feleségét is nagyon szereti. Még az anyósa is imádja, ami pedig nem egészen átlagos.:-) Évek óta ezen töröm a fejem…. mekkora bűn ez? Olyan nagyon nagy???
Attól, hogy a nő boldog, és jó a családi életük, még bűn.
Volt egy eset Amerikába, ahol egy párocskának mindene megvolt. Minden szép és jó volt, valami 17 évet éltek együtt tökéletes boldogságban. Aztán a pasiról kiderült, hogy a 17 év alatt valami 76 prostit ölt meg. A feleségét ugyan boldoggá tette, de attól még nagy bűnt követett el.
Persze tudom, hogy a kettő nem ugyanaz, de azért remélem érted, hogy mit akarok ezzel mondani. Itt a férfi nem az élet ellen vétett, hanem a hűség, a házasság ellen. És bizony ez is tragédiához vezethet.
Másrészről nincs az a hazugság, ami ki nem derülne.
2013. nov. 14. 21:31
2/111 anonim válasza:
Ja, és persze a feleség mit sem tudott a gyilkosságokról, ez kimaradt.
2013. nov. 14. 21:32
3/111 anonim válasza:
Hát az én számomra ez a legnagyobb bün amit párkapcsolaton belül,házasságon belül el lehet követni....
Nekem ezek után igen csak váló ok lenne....
Ekkora szégyent és megaláztatást nem tudnék elviselni.....
2013. nov. 14. 21:34
4/111 anonim válasza:
Kétlem, hogy szeretné a feleségét, mert ha igen, akkor nem tenne ilyet.
Nagyon sokat veszíthet. Mindent. Megéri a kis kaland?
Unatkozik a barátod, vagy ilyen laza, erkölcsileg "laza" munkahelye van?
Igen, olyan nagyon-nagyon nagy bűnt követ el.
2013. nov. 14. 21:35
5/111 anonim válasza:
Egyrészt, a családi éltük NEM mintaszerű, neked az a mintaszerű, hogyha csalják az asszonyt? Másrészt, mit befolyásol ebben az, hogy mennyit keresnek, hogy az anyósa szereti, hogy sunnyog, mert fél a botránytól (egyébként ha annyira fél a botránytól, akkor talán nm kéne félrelépnie, ez ott kezdődik...Vállalja a tette következményeit)? Emiatt miért lenne kevésbé bűn? Miért lenne ezektől a külső körülményektől a barátod gerinces ember? Nem nagyon értem a logikádat... A barátod egy suttyó, ez van, kár ezen filóznod! És gratulálok a remek értékrendedhez! Igazán büszke lehetsz magadra!
2013. nov. 14. 21:37
6/111 anonim válasza:
Figyelj én ezt nem tolerálom DE!
Én bécsi vagyok, itt hogy is mondjam... Tradíciója van a megcsalás egy bizonyos módjának, ami kicsit hasonlít ezekre az esetekre.itt legálisak a bordélyok, Stúdiónak nevezik őket. Ápolt szép lányok ,,dolgoznak" az ilyen helyeken ahová bizony bizony sűrűn betérnek a legátlagosabb családos férfiaktól kezdve a leggazdagabb üzletemberekig: hogy mi erre a magyarázatuk? Nem akarják tönkretenni a családjukat, amit egyébként becsülettel eltartanak, gyerekeket nevelnek, békés családi idill... De néha jólesik nekik egy kis ilyesfajta kicsapongás, amolyan adás vétel: valamit valamiért. A másik fél utána nem keresi, nem teszi tönkre az életét sms ekkel, hívásokkal, mégis kikapcsolódott. Érdekes, de mindig is tradíciója volt..
2013. nov. 14. 21:37
7/111 anonim válasza:
Bátran vállalhatod, hogy a saját barátod vagy...
2013. nov. 14. 21:40
8/111 anonim válasza:
"Mintaszerű családi élet"
Gratulálok! -.- Én innen nem is olvasom tovább, nincs hozzáfűznivalóm. Illetve van, csak nem neked.
2013. nov. 14. 21:40
9/111 anonim válasza:
A férfi unatkozik ebben a kapcsolatban, tehát valami mégsem kóser. Én biztos, hogy kipenderíteném a férjemet, ha egy ehhez hasonló dolog a tudomásomra jutna, akárhány gyerekem van. Az én gyerekeimnek ne legyen olyan mintája, hogy normális, ha egy férfi fűvel-fával évekig csalja a feleségét. Mert bizony vannak olyan családok, ahol ez nyílt titok.
2013. nov. 14. 21:44
10/111 anonim válasza:
Jaajj, micsoda gyémánt ember! Hát imádja az anyósa, meg a kolléganői is... És odavan a családjáért? Akkor ez nem bűn! .... Most komolyan? Ezt vártad, ugye? Hát, nagyon el vagy tévedve! A "barátod", akiről mindenki tudja, hogy igazából te vagy, egy s**gfej, még akkor is, ha az egész világ őt imádja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!