Mit tehetek a párom volt feleségével?
Nem kértem hogy fogadjon el, de legalább ne bántson!
A történet az hogy a páromnak van több boltja, és van mikor van időm és olyankor beugrok segíteni.
Így történt ez ma is, bent elvoltam, amikor az egyik kislány bejött, és elkezdtem vele beszélgetni, hogy van egyebek, amikor betoppant a volt feleség, aki nekem állt, mindenki előtt hogy hogyan merészelek a gyerekével egyáltalán szóba is állni. Nem szóltam semmit, kivéve annyit hogy én nem akarom bántani, csak jóba szeretnék lenni a lányokkal.
Egyébként is nagyon gyerek centrikus vagyok, piciktől nagyokig, mindig beszélek hozzájuk, ezt meg is szokták tőlem már mások. Nem vezérelt engem semmi féle rossz!
Na aztán a feleség ismét nekem állt, hogy egy ilyen rin gyó mint én, örüljek mert megtűrt személy vagyok a boltban.Nagyon fájt, de nem szóltam neki vissza, igazából köpni nyelni nem tudtam, persze itthon már kisírtam magam. Úgy érzem tönkre fog tenni,sajnos ők még egy háztartásban élnek, minden a nő nevén van, mivel a páromnak volt egy kis adó ügye, de nem is ez a lényeg.
Amíg nem költözik el, tudom mi sosem lehetünk egy pár, hisz ő még otthon telefonon sem tud beszélni, vagy épp miatta, vagy épp a csajok miatt.
A nő maga a hisztérika, és tudom hogy soha nem leszek első, mert vannak gyerekeik, és nekik egy összetartó kapocs. Mit tehetnék, lehet akadnak hibák hisz félig sírva írtam történetem, mert nagyon bántó volt ez a megalázás.
Ha annyira akarna hozzád költözhetne, vagy veled össze!
Szóval a kedves exe leordítja a fejed, a párod boltjában, de ők azért együtt élnek? Aha...
Ha jól értem, nem is EX-feleség, hanem feleség. Akivel a "párod" együtt él.
Magyarul: te szerető vagy, semmi több. Ha össze akarna veled költözni, megtenné.
Mi akadálya, hogy albérletbe menjetek? Több boltja van de egy albérletet nem tud fizetni? Hihető.
Van több boltja, de albérletre nem futja? Vagy neked is kényelmesebb majd beköltözni a házába és semmit sem perkálni!
Egy szerető vagy, semmi többet nem érsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!