Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sok-sok éve nagyon jól él a feleségével, de
nem tudja megállni, hogy adandó alkalommal néha-néha ne
lépjen félre. Mekkora bűn ez? Olyan nagyon-nagyon nagy?
Figyelt kérdés
Mintaszerű családi élet, mindketten dolgoznak és elfogadhatóan keresnek. Nem veszekednek, rendszeres családi programjaik vannak, külső szemlélők szerint igazi mintacsalád. Barátom rengeteget dolgozik otthon is, mindent megtesz a gyerekeiért, feleségéért, de még az anyósáért is. Tudtommal (jó barátok vagyunk nagyon régen) még az otthoni szexuális életük is normális. Valahogy mégsem tudja megállni, ha kínálkozik egy-egy alkalom a félrelépésre. Főleg a munkahelyi kolléganők adnak lehetőséget erre, akik szintén férjnél vannak. Ők sem gondolnak válásra, nem akarnak új életet kezdeni, de mindig akad valaki, aki kapható ilyesmire. Ráadásul ezek a nők többnyire rosszabbul is néznek ki, mint a felesége, de mégis…. Mostanában főleg egy kolléganője van, akivel rendszeresen félrelépegetnek(lassan 3 éve), de néha mással is megteszi, ha eléggé biztonságosnak tartja a körülményeket. Ha kipattanna valami botrány (biztosan nagy cirkuszt csinálna a felesége) és a felesége válni akarna, abba a barátom belepusztulna szerintem. Hiába tűnik nevetségesnek (tényleg hülyén hangzik), nagyon oda van a családjáért és a feleségét is nagyon szereti. Még az anyósa is imádja, ami pedig nem egészen átlagos.:-) Évek óta ezen töröm a fejem…. mekkora bűn ez? Olyan nagyon nagy???
Nem vagyok fiatal, - ötvenes, a feleségem nem kivánja az ágy örömeit. Mi lenne a normálisabb megoldás? Megkövetelném töle, ha ingerenciám van, hogy asszony, gerincre!? Vagy ha ő frigiddé vált, akkor váljak én is impotenssé? Ha itthagynám, ő szívna nagyobbat. De nem is akarom. Mi is ebben a megalázás?
2013. nov. 14. 22:18
22/111 A kérdező kommentje:
Az igaz, biztos vagyok benne, hogy belebolondulna abba is, ha a feleségéről megtudná, hogy félrelépett. Egészen biztos, hogy nem viselné el:-)
2013. nov. 14. 22:18
23/111 anonim válasza:
Mintaszerű családi élet....külső szemlélők szerint igazi mintacsalád.
Nem hiszek a mintacsaládokban, álompárokban...a fenti példával baromi jól jellemeztél egy mintacsaládot.
Bűn? Azért bűn mert hazudik, magának és a környezetének. Neketk azt hazudja, hogy egy mintanővel él, mintaszertővel, mintacsaládban.
Nem szereti nagyon a feleségét, mert akkor nem csalná meg..ez egy tök egyszerű képlet.
2013. nov. 14. 22:19
24/111 anonim válasza:
Te aztán jól kibeszélted a "barátodat". Gusztustalan vagy. :)
2013. nov. 14. 22:23
25/111 anonim válasza:
Belehalna ha az asszony otthagyná, belehalna ha az asszony félre lépne. Gusztustalan egy féreg. Neki mindent szabad de az asszonynak semmit. Tényleg remek férfi, igazi minta apa.
2013. nov. 14. 22:26
26/111 anonim válasza:
kerdezd mar meg töle,hogy ö mit csinalna,ha ez a felesegeröl derülne ki,amit ö csinal.
2013. nov. 14. 22:27
27/111 anonim válasza:
A barátod szereti a feleségét és a családját. De első helyen mindig saját maga áll. Tipikus példája az önimádó, gerinctelen embernek. Egyébként a hűség nem jellem hanem döntés kérdése. Ő így döntött.
2013. nov. 14. 22:28
28/111 A kérdező kommentje:
Én úgy látom, hogy ez nem szeretet, vagy nem szeretet kérdése nála, csak a házassága első 10-15 éve után valahogy elindult. Mindig az a vicc jut erről az eszembe, amikor infarktus után az orvos felvilágosítja a beteget, hogy mit tehet ezután és mit nem.
- Doktor úr! Ezentúl nem is élhetek szexuális életet?
- Dehogynem, de csak otthon a feleségével. Az nem jár túl sok izgalommal.
2013. nov. 14. 22:28
29/111 anonim válasza:
Hazudik? Mert kénytelen. Mennyivel szebb lenne, ha nem kellene hazudni, de az ilyen "megcsaláshalálosbűn" közhangulatban mindenkinek elemi kényszer, hogy hazudjon, mert máskülönben ilyen sikoltozó, tányérdobálós, anyámhozhazaköltözős prolicirkusszá "nemesedik" a házasság. Egyébként meg azt állítom, hogy ha nekem szabad, akkor a páromnak is szabad, természetesen!! Ez nem egy mohamedán ország, egyenrangú felek vagyunk!
2013. nov. 14. 22:31
30/111 anonim válasza:
Hánynom kell. Dögöljön meg az ilyen! Emberek, nem állatok vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!