Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnál hozzá, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, hogyha a férjed így cserben hagyna?

Figyelt kérdés

Ma reggel elindultam otthonról vidékre és ott közben lerobbant a kocsim. Egyszer csak menet közben leállt és onnantól kezdve nem indul be. Felhívtam azonnal a férjemet, hogy csináljon velem valamit. Erre közölte, hogy neki a f..za kivan már a rossz kocsimmal és oldjam meg ahogy akarom és rámtette a telefont. Visszahívtam és csak annyit mondod, hogy ne hívogassam hanem oldjam meg és megint kinyomta. Onnantól kezdve nem is vette fel a telefont! Aztán hívtam barátnőmet aki otthon volt, hogy a neten nézzen nekem autómentőst aki eljön értem. Szerzett is és eljött értem egy autómentős ember. Nem tudtam a kocsit hova vitetni mert én nem ismerek szerelőket az ilyeneket mindig a férjem intézi úgyhogy hazahozattam a kocsit magammal együtt. Férjem egy olyan órával ezelőtt hazajött ebédelni én meg ugye számon kértem, hogy miért hagyott így cserben. Azt mondta, hogy neki már elege van a kocsimból mert egy rakás vacak az egész. Jó tényleg sokat kell javítani, dehát ez van. És, hogy ő neki erre már se idegrendszere se pénze. Mondta, hogy mostmár kínlódjak vele én. Meg azt csinálok amit akarok. Jó mondom, köszi szépen. Aztán mondtam neki, hogy vigye már el szerelőhöz mert én nem is ismerem őket. Aztmondta ő azt is lesz..rja oldjam meg úgy ahogy akarom. De azt mondta, hogy holnapig nem tüntetem el a háztól a kocsit akkor befogja zúzatni vagy pedig felfogja gyújtani. Meg, hogy ő hozzá mostmár ne is menjek kocsi ügyben mert sz..rik az egészre.

De hogy hagyhat már így cserben? Hogy lehet ilyen?:( Most mit csináljak?

2013. okt. 29. 14:32
 81/91 Je Veux ***** válasza:
73%

Végig olvastam az eddig leírtakat..

Kérdező, fogalmad sincs róla, hogy a kocsid hogy működik.

Sokszor már vezetés közben hallod, hogy valami gond van, de mivel neked elképzelésed sincs az egészről, ezért nem is tudod a megfelelő módon kivédeni az esetleges baleseteket.

Nem tudsz kezelni egy olyan egyszerű szituációt minthogy autómentőt kell hívni. Nem tudod elmondani neki, hogy merre vagy, mert "jesszus, kilóméterkő?! mégis honnan tudnád.." Onnan, hogy vezeted a kocsit. Nem tudsz válaszolni a kérdésre, hogy merre tartasz? Pf.

Ha autópályán vagy, akkor is azt mondod, hogy a jobb oldalon, nem vagy te hülye, hogy a forgalommal szemben?!

Úgy általában buta vagy az egészhez. A jogosítvány megszerzéséhez kellett tenni anno műszaki vizsgát is, nem véletlenül.

Vannak olyan helyzetek, amikor azonnal le kell állítani a kocsit, mert épp felvillant egy kis lámpa, de gondolom most se tudod miről beszélek.

Tehát ha nem értesz a kocsikhoz, akkor az gáz, de mindegy, végülis úgy is túl lehet élni, de akkor az a minimu, hogy olyan kocsid van, amivel nincs sok gond, nem okoz neked kellemetlenségeket, mert ellenkező esetben csak te bosszantod vele a férjedet.

Vagy tanuld meg hogy működik a kocsid, és foglalkozz vele te ha gond van, vagy pedig vegyél egy normális kocsit, ami megbízható, nem hagy cserben, vagy ha nagy ritkán igen, akkor az még belefér..majd a férjed segít.

De nem mindegy, hogy hetente picsogsz a férjednek, vagy évente egyszer.

2013. okt. 30. 10:44
 82/91 anonim ***** válasza:
80%
Tudod drága én nő vagyok, van érzékem a vezetéshez és jó a reakció időm. És tudom, hogy az olajizé az olajcsere, a fékizé az fékbetét csere. Sőt, amikor lerobbant a régi kocsim, tudtam, hogy hol robbantam le.Osztod itt az észt, közben olyan marhaságokat beszélsz, hogy írni se akartam, mert kár érte, de vegyél vissza, mert szánalmas vagy.
2013. okt. 30. 10:44
 83/91 anonim ***** válasza:
79%

Figyelj, a férjednek már a komplett önéletrajzát ismerjük, sikeres, pénzes ember, egy ostoba nővel az oldalán,de itt nem is az ő agyi kapacitása a kérdés. Bár az, hogy még mindig veled van, predesztinálja valahová.

Az a baj ezzel a vitával - többek között, - hogy nem vezet sehová. Lassan beláthatnád, hogy te, mint egy ügyefogyott hisztérika, szellemi korlátaidnak köszönhetően ezt a szájkaratét nem nyerheted meg.

2013. okt. 30. 10:56
 84/91 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként talán nem mi vagyunk a marhák, mert a telefont a te nagytudású férjed nem veszi fel neked vagy rakja rád, ennyire vehet komolyan téged és talán igaza is van.
2013. okt. 30. 11:22
 85/91 anonim ***** válasza:
Te ez nem a Berki Krisztián csaja? Az a pasi szokott így viselkedni a nőkkel XD
2013. okt. 30. 11:37
 86/91 anonim ***** válasza:

Nem az vagy kérdező, aki egyszer már feltett egy kérdést hasonló témában? Ott egy Citroent zúzott be a pasi, mert már elege volt és azt kell mondjam, tökéletesen igaza volt.

Most is ezt mondom, a férjednek van igaza. Miért terheled, ha problémát nem szünteted meg oldd meg egyedül. Egész életében lesben álljon, mikor és hol robbansz le?

2013. okt. 30. 11:59
 87/91 anonim ***** válasza:
100%

"Micsinálok ha elromlik a fék? Kétlem, hogy elromlana mert azt még sosem romlott el."

Hát ja.

...az ember is csak egyszer szokott meghalni.

2013. okt. 30. 15:28
 88/91 anonim ***** válasza:
Volt ennek a sztorinak előzménye, ami elhallgatásra került, az az érzésem...
2013. okt. 30. 15:34
 89/91 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hittem el, hogy valaha is be fog sz*rni a kormánymű, pláne nem kanyarban, de megtette és abszolút nem volt vicces 100-nál. Mit tettem? Amit egyszer tök véletlen teljesen más témában kottyintott el egy autószerelő ismerősöm. A lehetőségekhez mérten minél előbb megállni... ez nekem padlóféket jelentett!! Én voltam csak az autóban és szerencsére még az úton sikerült megállnom, de a szembe jövő sávban és esélyem sem volt korrigálni kormány nélkül. Az emberrel nem történnek ilyenek mindennap és pénze sincs mindenkinek különböző vezetési tréningekre, ahogy nekem sem. Igazán nem volt még annyira halál félelmem, mint akkor, amikor rájöttem, hogy vagy sikerül megállnom, vagy majd egy fa fog meg... (Tudom, 100-zal tilos közlekedni, életveszélyes vagyok) Az volt a mázlim, hogy csak később jöttek szembe, és az is szerencsésen megtudott állni és segített betolni a fűre az autómat...

Sokszor gondolkoztam már rajta legközelebb mit tudnék máshogy csinálni. Semmit... Akkor ott az én és más ártatlan autósok élete csak is a szerencsén múlt és ez egyáltalán nem jó érzés. Ergo igenis van, amikor az ember nem tud lehúzódni elkerülni a veszélyes helyzeteket és tetszik nem tetszik, nem lehet arra számítani az utakon, hogy mindenki minden helyzetet profin kezel. Ez a való világ. A sokk pedig sokmindenre képes!

2013. okt. 31. 16:03
 90/91 anonim ***** válasza:
100%
89: teljes mértékben igazad van, de ezt egy olyan nő, mint a kérdező, soha nem fog felfogni.
2013. okt. 31. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!