Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnál hozzá, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, hogyha a férjed így cserben hagyna?

Figyelt kérdés

Ma reggel elindultam otthonról vidékre és ott közben lerobbant a kocsim. Egyszer csak menet közben leállt és onnantól kezdve nem indul be. Felhívtam azonnal a férjemet, hogy csináljon velem valamit. Erre közölte, hogy neki a f..za kivan már a rossz kocsimmal és oldjam meg ahogy akarom és rámtette a telefont. Visszahívtam és csak annyit mondod, hogy ne hívogassam hanem oldjam meg és megint kinyomta. Onnantól kezdve nem is vette fel a telefont! Aztán hívtam barátnőmet aki otthon volt, hogy a neten nézzen nekem autómentőst aki eljön értem. Szerzett is és eljött értem egy autómentős ember. Nem tudtam a kocsit hova vitetni mert én nem ismerek szerelőket az ilyeneket mindig a férjem intézi úgyhogy hazahozattam a kocsit magammal együtt. Férjem egy olyan órával ezelőtt hazajött ebédelni én meg ugye számon kértem, hogy miért hagyott így cserben. Azt mondta, hogy neki már elege van a kocsimból mert egy rakás vacak az egész. Jó tényleg sokat kell javítani, dehát ez van. És, hogy ő neki erre már se idegrendszere se pénze. Mondta, hogy mostmár kínlódjak vele én. Meg azt csinálok amit akarok. Jó mondom, köszi szépen. Aztán mondtam neki, hogy vigye már el szerelőhöz mert én nem is ismerem őket. Aztmondta ő azt is lesz..rja oldjam meg úgy ahogy akarom. De azt mondta, hogy holnapig nem tüntetem el a háztól a kocsit akkor befogja zúzatni vagy pedig felfogja gyújtani. Meg, hogy ő hozzá mostmár ne is menjek kocsi ügyben mert sz..rik az egészre.

De hogy hagyhat már így cserben? Hogy lehet ilyen?:( Most mit csináljak?

2013. okt. 29. 14:32
 61/91 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, csak egy példa, amit saját szememmel láttam egy buszmegállóban. Min utólag kiderült a kocsi a szervizből jött, ahol a munkások valszeg nem a helyzet magaslatán álltak.

A következőt láttuk. Az volt a hatalmas nagy szerencse, hogy az autó éppen pirosat kapott, tehát már lasított le, hogy megálljon. Ebben a pillanatban a bal hátsó kereke szó szerint levágódott, és belecsapódott a buszmegállót szegélyező betonfalba. Szerencsére senki nem sérült meg. Szerinted azt az autót a vezetője utána letudta vinni az út közepéről?

2013. okt. 29. 23:36
 62/91 anonim ***** válasza:
56%

Vagy pl. egy hirtelen defektnél mit csinálsz, mikor 100-zal mész autópályán? Ugye előre tudod, hogy defekt lesz.

Nagyon korlátolt vagy, és hamis biztonságérzetben ringatod magad. A kis cukid bármikor életveszélyessé válhat.

2013. okt. 29. 23:40
 63/91 anonim ***** válasza:
72%
Én részemről le is zártam ezt a témát, bízva abban, soha nem találkozunk az utakon.
2013. okt. 29. 23:41
 64/91 A kérdező kommentje:

Egyszerre emelkedett és kanyarodott?:) Még szerencse, hogy nem terepjáró kellet a csúcstámadáshoz:) Az ugye köztudott, hogy az autópályákon komoly emelkedők és kanyarok vannak:)

Tehát akkor összegezzük:)

A bátyád halad a belső sávban, ráadásul kevesebb mint 130-al! Ez már ugye alapból elég erősen veszélyezteti a közlekedést. Aztán a kocsi motorja leáll. Ettől a bátyád lesokkol (Uramisten:) és ahelyett, hogy megpróbálná a kocsit kiterelni a leálló sávba, de legalább a külső sávba szépen megáll a belső sávba mint aki jól végezte a dolgot:)

Ezek után neked még van képed közveszélyességről beszélni?:)

"Vagy pl. egy hirtelen defektnél mit csinálsz, mikor 100-zal mész autópályán? Ugye előre tudod, hogy defekt lesz."

Ez külön tetszik és örülök, hogy megemlítetted:)

100-al pl nem megyek autópályán mert az a legrosszabb sebesség. Gyorsabb az ember a kamionoknál tehát a belső sávban kénytelen menni viszont jóval lassabb az átlag személy autóknál tehát feltartja őket és balesetveszélyes. Vagy megyek 90-el mint a kamionok vagy minimum 130-al, de semmiképpen sem 100-al!

Durrdefektnél pedig azt fogom csinálni mint amit a férjem csinált amikor Németországban 180-al kaptunk durrdefektet.

Én is nagyon remélem, hogy nem fogunk az utakon találkozni. Az meg pláne remélem, hogy az előző okos nőszemély bátyjával meg pláne nem fogom találkozni.

2013. okt. 29. 23:44
 65/91 anonim ***** válasza:
56%

Sajnos mégis írok. A hirtelen lerobbanást rajtad kívül senki nem értelmezné úgy, hogy 80-ról fél másodperc alatt 0 lesz a sebessége, és leáll, mint a cövek.

Kötekedni akarsz, vagy tényleg nem érted?

2013. okt. 29. 23:46
 66/91 A kérdező kommentje:

Jó hirtelen lehetett, hogyha így lesokkolt tőle:))

Én amúgy nem kötekszem csak totál látszik, hogy neked meg annak a 82%-osnak halvány gőze nincs a közlekedésről:) Aztán elég vicces, hogy ti akartok itt engem kioktatni:)

2013. okt. 29. 23:58
 67/91 A kérdező kommentje:

Egyébként meg azt sem értem miért közveszélyes a kocsim:)

Azért mert előfordul vele, hogy leáll. Nekem van annyi eszem, hogy ne az út kellős közepén álljak meg vele. Vagy azért mert megesik, hogy nem indul be? Az meg titeket miért zavar?

Meg hogyha eladom és valaki megveszi akkor már nem lesz közveszélyes? Mert engedjétek már meg, hogy azért egy 3-4 millió forintos kocsit ne a roncstelepre vigyek.

Szóval lehetne itt az értelmi szintekről vitatkozni, de szerintem ti ketten akiket már említettem biztos rosszul jönnétek ki belőle!

2013. okt. 30. 00:09
 68/91 anonim ***** válasza:
73%

Neked sem lehet sok fogalmad a közlekedésről, ha az autómentőnek azt mondod, hogy a fenében lennél, ha nem a jobb oldalon.

A hét viccét alkottad ezzel, már csak ezért szeretlek :D

2013. okt. 30. 00:09
 69/91 anonim ***** válasza:
73%
Az autód, ha 3-4 milla volt, biztos valamikor nagyon jó kocsi volt. De, te is tudod, hiszen te írtad, hogy ÁLLANDÓAN problémák vannak vele. Motor probléma sem jó, de mi van, ha netán a fék megy tönkre?
2013. okt. 30. 00:13
 70/91 A kérdező kommentje:

Lehet hülyeséget mondtam az autómentősnek, de inkább az mint 100-al menjek autópályán, kevesebb mint 130-al menjek belső sávban, lesokkoljak mert leáll a kocsi motorja, megálljak a belső sávban. Most azért ez komolyan vicces, hogy ilyen emberek akarnak kioktatni a vezetésről.

A kocsim nem 3-4 milla volt, 10 milla volt most ér 3-4-et.

Micsinálok ha elromlik a fék? Kétlem, hogy elromlana mert azt még sosem romlott el.

De azért vannak terveim.

Ha nem sietős a megállás akkor megállok motorfékkel. Ha kicsit sietősebb akkor meg motorfék+kézifék ha meg nagyon sietős lenne megállni, de nem tudnék akkor megpróbálnák kikerülni ami miatt fékezni kell.

És te mit csinálnál ha nálad romlana el a fék?

2013. okt. 30. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!