Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, hogyha a férjed így cserben hagyna?
Ma reggel elindultam otthonról vidékre és ott közben lerobbant a kocsim. Egyszer csak menet közben leállt és onnantól kezdve nem indul be. Felhívtam azonnal a férjemet, hogy csináljon velem valamit. Erre közölte, hogy neki a f..za kivan már a rossz kocsimmal és oldjam meg ahogy akarom és rámtette a telefont. Visszahívtam és csak annyit mondod, hogy ne hívogassam hanem oldjam meg és megint kinyomta. Onnantól kezdve nem is vette fel a telefont! Aztán hívtam barátnőmet aki otthon volt, hogy a neten nézzen nekem autómentőst aki eljön értem. Szerzett is és eljött értem egy autómentős ember. Nem tudtam a kocsit hova vitetni mert én nem ismerek szerelőket az ilyeneket mindig a férjem intézi úgyhogy hazahozattam a kocsit magammal együtt. Férjem egy olyan órával ezelőtt hazajött ebédelni én meg ugye számon kértem, hogy miért hagyott így cserben. Azt mondta, hogy neki már elege van a kocsimból mert egy rakás vacak az egész. Jó tényleg sokat kell javítani, dehát ez van. És, hogy ő neki erre már se idegrendszere se pénze. Mondta, hogy mostmár kínlódjak vele én. Meg azt csinálok amit akarok. Jó mondom, köszi szépen. Aztán mondtam neki, hogy vigye már el szerelőhöz mert én nem is ismerem őket. Aztmondta ő azt is lesz..rja oldjam meg úgy ahogy akarom. De azt mondta, hogy holnapig nem tüntetem el a háztól a kocsit akkor befogja zúzatni vagy pedig felfogja gyújtani. Meg, hogy ő hozzá mostmár ne is menjek kocsi ügyben mert sz..rik az egészre.
De hogy hagyhat már így cserben? Hogy lehet ilyen?:( Most mit csináljak?
Mindenki a nemiségre helyezi a hangsúlyt...
A férje, a társa, akinek mellette kellene állnia.
Együttkellene megoldani problémákat, segíteni egymást...
Itt vonatkozik arra, is, hogy nem kellett volna idáig eljutni (ELŐZMÉNYEK)
De ha engem hívna fel a párom, hogy bajban van...hiába szerbtem az önhibájából, mert már százszor elmondtam, hogy baj lesz, akkor sem hagyom egy ilyen helyzetbe benne.
Ráadásul tutira engem hívna először, hogy menjek érte, húzzam el a kocsit, ha van másik autónk is, pedig nő vagyok, és nem értek a kocsikhoz.
De ha valaha nem számíthatnék a páromra, akkor többé nem kellene a segítsége, de a "társasága" sem.
Nekem a párkapcsolat, és a házasság arról is szól, hogy mindig minden helyzetben számíthatunk a másikra, függetlenül a nézeteltérésünktől(pl mint itt az autó)
Viszont ha nem tudnánk megoldani, akkor az a házasságunk végét jelentené....
Dehát én hogy tudnám már elintézni az ilyeneket?
Az autómentős is tisztára kiborított. Elmondtam neki, hogy hol vagyok erre olyasmiket kérdezett, hogy hanyadik km kőnél vagyok. Hát honnan tudjam? Meg, hogy melyik forgalmi irányba. Hát mondom a jobb oldalon. Mert mit gondol, hogy forgalommal szemben megyek?
A férjemnek meg ezelőtt szépen elmagyaráztam, hogy hol vagyok és ő megtudta érteni. Aztán ő már szót értett az autómentőssel.
Meg az autószerelő is. Most én ehhez nem értek. Else tudom normálisan mondani a szerelőnek, hogy mi baja a kocsimnak. Na meg simán áttud vágni. Azt se tudom milyen alkatrészek lehetnek egy kocsihoz. Vagy, hogy mi mennyibe kerül. Simán kitudna velem fizettetni olyan dolgokat is amiket nem is cserélt mert úgyse tudom mi van. Márha ugye kitudnám fizetni mert most nincs is sok pénzem. Őt meg nem tudják átvágni mert ért hozzá nagyjából.
Szóval szerintem tök jogos, hogy a férjemre számítanék kocsi ügyben.
Én a férjeddel értek egyet. Sarokba szorítod, hiszen nem vagy hajlandó másik kocsit venni, de a jelenlegivel való problémákat meg elvárod, hogy oldja meg.
Mégis mi mást tehetett volna szegény?
Nem volt semmi bajod, az út szélén lerobbantál, nem kellett sos menteni. A problémát meg is tudtad oldani.
Mondjuk azt nem értem, hogy ha folyamatosan szervizelni kell a kocsid és benne van a pakliban, hogy bármikor lerobbanhat, akkor miért nincs benn a szerelő névjegykártyája, de mindegy.
Ha velem ezt játszaná a párom, én is idővel így reagálnék. Aztán hagynám, hogy menjen a haverjaihoz hisztizni.
És hogy mit csinálj? Ha a kocsidnak van még valamennyi piaci értéke, akkor tedd fel hahura, szenvedjen vele más. Te meg vegyél egy olyat, ami nem hagy cserben az út közepén. Ebben a férjed is segíteni fog, biztos vagyok benne.
És esetleg gondold meg: az autó használati tárgy, nem az az elsődleges szempont, hogy aranyos, meg szereted, hanem hogy megbízhatóan, biztonságosan, olcsón elvigyen A-ból B-be.
Nos, én nő vagyok, de a férjeddel értek egyet.
Ezzel az autóval már máskor is sok probléma volt. Nem első eset, ami ma felmerült.
Azért hangsúlyozzuk ki, hogy nő, mert a kérdező is kihangsúlyozza.
Ne legyél már ilyen tehetetlen. Sok egyedülálló nőnek is van autója. Keress egy szervizt. Férfiak közül sem ért mindenki hozzá. Azért viszik szakemberhez. Az orvos, villanyszerelő, mindenki átver, mert nem ez a szakmád?
Interneted van, mivel ide írsz. Nézz már körül, és keress egy megbízható szervízt.
Ez csak kifogás. Ne legyél már ilyen málé és tehetetlen!
És gyűjts egy új autóra!
Létezik ilyen buta ember? Én ezt nem hiszem el...Melyik irányban áll? "A jobb oldalon, csak nem vagyok hülye, hogy forgalommal szemben menjek." Jó ég...
Ha behajtasz egy körforgalomba és ki van rakva a 30as tábla, akkor ugye teszel 30 kört a körforgalomban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!