Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, hogyha a férjed így cserben hagyna?
Ma reggel elindultam otthonról vidékre és ott közben lerobbant a kocsim. Egyszer csak menet közben leállt és onnantól kezdve nem indul be. Felhívtam azonnal a férjemet, hogy csináljon velem valamit. Erre közölte, hogy neki a f..za kivan már a rossz kocsimmal és oldjam meg ahogy akarom és rámtette a telefont. Visszahívtam és csak annyit mondod, hogy ne hívogassam hanem oldjam meg és megint kinyomta. Onnantól kezdve nem is vette fel a telefont! Aztán hívtam barátnőmet aki otthon volt, hogy a neten nézzen nekem autómentőst aki eljön értem. Szerzett is és eljött értem egy autómentős ember. Nem tudtam a kocsit hova vitetni mert én nem ismerek szerelőket az ilyeneket mindig a férjem intézi úgyhogy hazahozattam a kocsit magammal együtt. Férjem egy olyan órával ezelőtt hazajött ebédelni én meg ugye számon kértem, hogy miért hagyott így cserben. Azt mondta, hogy neki már elege van a kocsimból mert egy rakás vacak az egész. Jó tényleg sokat kell javítani, dehát ez van. És, hogy ő neki erre már se idegrendszere se pénze. Mondta, hogy mostmár kínlódjak vele én. Meg azt csinálok amit akarok. Jó mondom, köszi szépen. Aztán mondtam neki, hogy vigye már el szerelőhöz mert én nem is ismerem őket. Aztmondta ő azt is lesz..rja oldjam meg úgy ahogy akarom. De azt mondta, hogy holnapig nem tüntetem el a háztól a kocsit akkor befogja zúzatni vagy pedig felfogja gyújtani. Meg, hogy ő hozzá mostmár ne is menjek kocsi ügyben mert sz..rik az egészre.
De hogy hagyhat már így cserben? Hogy lehet ilyen?:( Most mit csináljak?
Tenyleg hihetetlenul hasonlo kerdes ez ahhoz, amelyikben a ferj szetverte a feleseg autojat, miutan szazadik alkalommal is gond volt vele es a ferj rengetegszer kerte a feleseget, hogy engedje lecserelni az autot. De a feleseg ott is ragaszkodott hozza es szinten cukinak jellemezte. Viszont mar egy masik "cukisag" ara ra volt koltve es rengetek a ferj idejebol, mert persze neki kellett intezni mindig, mert a feleseg azt sem tudta, hogy mi merre hany meter.
Ha ott nem fejszevel vegzodott volna az a tortenet, akkor azt mondanam, h te irtad ki azt is.
De elvileg nem.
Igaza van a ferjednek, nyilvan leckeztetni akart, elege van abbol, hogy o vesztegeti az idejet esa kozos penzeteket egy autora. Ha ragaszkodsz hozza, akkor rendben, de te vidd a terhet, ne haritsd mindig masra.
Azert mert valaki a tarsam, meg nem jelenti azt, hogy az osszes kakit a nyakaba rakhatom.
Te nem figyelmen kivul hagytad az o kereset tobbszor is, most o nem foglalkozott a tieddel egyszer, persze neked ez katasztrofa, neki legyen termeszetes, mert cuki az autod, ertse meg.
Mellesleg: te hogy indulhatsz el barhova, ha azt sem tudod, hogy mondjuk az M3-ason Pestrol mesz Hatvan fele, vagy forditva??? Nem erted, hogy miert kerdezhet ilyet az automentos?
Természetesen nem volt szép dolog a férjedtől..DE:
Ha már többször mondta, hogy a kis cukit cseréljétek le egy üzemképesre, akkor igaza van. Mi van, ha olyan helyen robbansz le, ahol a madár sem jár? Esetleg nincs térerő, nem tudsz telefonálni? Azért remélem, túlélő felszerelést tartasz a cuki lerobbanós autódban...takaró, víz, 3 napi hideg élelem,egy autószerelő, sminkkészlet...
Az hogy valaki nőnek született, még nem mentség, hogy nem tudja elmagyarázni az autómentőnek, hol is dekkol éppen.
"Nincs semmi baj a házasságunkban."
Ezt vitatom. Én pont lesz*rom, hogy mi a probléma tárgya, velem akkor sem beszél így senki, ilyen stílusban. A probléma nem a kocsid, meg hogy ki szereti, ki nem, meg mi baja van. Hanem az értelmes emberekhez méltó kommunikáció és problémamegoldás. Haver és barát sem beszélhet velem ilyen flegmán és hagyhat cserben ki tudja hol, nemhogy a társam, a férjem. De mivel mi tudunk beszélgetni, ezért ez fel sem merül. Olyan meg, hogy gondban vagyok, és rámteszi a telefont, soha az életben nem történhetne meg. A probléma gyökerének semmi köze a kocsidhoz. Tisztelet teljes hiánya. Hogy mivel érdemelted ki, azt te / ti tudjátok.
Eddig én megvédtelek (12)
De
Most komolyan ha ennyire életkeptelen vagy, mint a 14-es válaszod sejteti...
Ojjjé....
Ennek nincsen kösze az autő műszaki dolgaihoz...ez..ez..nem is értem hogyan tudtál jogsit szerezni, mert, agylig...nos..
Jó, hagyom, mert csak sértegetni tudnálak...
Én azt nem értem, hogy lehetsz ennyi aggyal házas, és hogy viseli el akárki az ostobaságodat:S
köszi, jót kacagtam: " Meg, hogy melyik forgalmi irányba. Hát mondom a jobb oldalon. Mert mit gondol, hogy forgalommal szemben megyek? "
namármost, vagy a kocsit cseréled le, vagy a férjedet ... az elsővel te jársz jól, a másodikkal a férjed :)
A férjed nem cserben hagyod, hanem azt hitte, hogy tudsz felnőtt emberként viselkedni és dönteni. Sajnos nem.
"Meg, hogy melyik forgalmi irányba. Hát mondom a jobb oldalon. Mert mit gondol, hogy forgalommal szemben megyek? "
Jézusom! Nem szabadott volna neked jogsit adni.
Nem tudod, honnan hova mész?
Ez még viccnek is durva, hogy a "jobb oldalon" LOL
Az ilyenek miatt nézik hülyének a nőket az utakon a legrosszabbra számítva (min te), én szégyenlem magam a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!