Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, hogyha a férjed így cserben hagyna?
Ma reggel elindultam otthonról vidékre és ott közben lerobbant a kocsim. Egyszer csak menet közben leállt és onnantól kezdve nem indul be. Felhívtam azonnal a férjemet, hogy csináljon velem valamit. Erre közölte, hogy neki a f..za kivan már a rossz kocsimmal és oldjam meg ahogy akarom és rámtette a telefont. Visszahívtam és csak annyit mondod, hogy ne hívogassam hanem oldjam meg és megint kinyomta. Onnantól kezdve nem is vette fel a telefont! Aztán hívtam barátnőmet aki otthon volt, hogy a neten nézzen nekem autómentőst aki eljön értem. Szerzett is és eljött értem egy autómentős ember. Nem tudtam a kocsit hova vitetni mert én nem ismerek szerelőket az ilyeneket mindig a férjem intézi úgyhogy hazahozattam a kocsit magammal együtt. Férjem egy olyan órával ezelőtt hazajött ebédelni én meg ugye számon kértem, hogy miért hagyott így cserben. Azt mondta, hogy neki már elege van a kocsimból mert egy rakás vacak az egész. Jó tényleg sokat kell javítani, dehát ez van. És, hogy ő neki erre már se idegrendszere se pénze. Mondta, hogy mostmár kínlódjak vele én. Meg azt csinálok amit akarok. Jó mondom, köszi szépen. Aztán mondtam neki, hogy vigye már el szerelőhöz mert én nem is ismerem őket. Aztmondta ő azt is lesz..rja oldjam meg úgy ahogy akarom. De azt mondta, hogy holnapig nem tüntetem el a háztól a kocsit akkor befogja zúzatni vagy pedig felfogja gyújtani. Meg, hogy ő hozzá mostmár ne is menjek kocsi ügyben mert sz..rik az egészre.
De hogy hagyhat már így cserben? Hogy lehet ilyen?:( Most mit csináljak?
"Imádom,hogy létezik egy olyan dolog amiben sík hülye vagyok és amiben teljes mértékben a Páromra hagyatkozhatok."
:)
Én is így vagyok vele:)
Nálam több ilyen dolog is van és imádom az érzést, hogy teljesen kivagyok neki szolgáltatva ezekben:)
Amúgy alkut kötöttünk:)
Mondta, hogy nem fog állandóan azzal jönni, hogy cseréljük le a kocsit. Meg vesz rá nekem téli gumit is meg olyan javításokat fizeti amik minden kocsinál kellenek. Az ilyen olajizéket meg fék izéket. Meg ezeket el is intézi majd ő. De az ilyen elromlásokat nem. Ezeket nekem kell fizetni is meg elintézni is:( Meg ugye most van 90 ezer forintom, de közben eszembe jutott, hogy holnap vennem kell ezt-azt szóval holnap már csak 80 ezrem lesz és majd ha esetleg többe kerül a mostani javítás mint 80 azt még kifizeti, de ez az utolsó. De ez így szerintem jó lesz:)
Hát ha a párjaitok ezt szereti..
Az enyém nem szereti ha hülye vagyok, szőke vagyok, buta vagyok, vagy még tán rá is játszok.
Mert amiket te most is elmondtál kérdező..háát..eszed semmi már ne is haragudj.
Persze, van olyan dolog, amiben a párom mindig segít, én is szeretem néha a segítségét kérni, hiszen ő jobban ért hozzá, de ha arról lenne szó, akkor magam is megoldanám, csak nekem több időbe telik.
Mint írták előttem, nem cserben hagyott, hanem megleckézetett, jogosan. Ha annyira ragaszkodsz hozzá, akkor foglalkozz vele te, mostmár tanácsokat is kaptál, meg tudod oldani magad is.
Egyébként a kocsit nem úgy választjuk, hogy jajj de cuki, hanem hogy biztonságos, megbízható, megfelel az igényeidnek az amit nyújt.
Én nem mernék egy olyan autóval kocsikázgatni, ami bármikor lerobbanhat. Arról nem is beszélve, hogy legközelebb mi fog tönkremenni? A fék? Aztán majd egy fa állít meg? Vagy ha lerobbansz, majd belédrohannak?
Egy sztori a tanulság kedvéért.
A bátyám lerobbant az autópálya kellős közepén a fekete kocsijával hajnali 2 körül a belső sávban, már nem tudta kivinni a leállósávba. Kiszállt, kitette az elakadásjelző táblát, egyből hívta, akiket kellett.
Azonban jött egy másik sofőr 140nel a belső sávban, későn vette észre a kocsit és átment rajta. A fekete kocsit kettévágta, ő pedig szerencsés, hogy túlélte az ütközést. A térdét, bokáját, csuklóját többször műtötték és nyilván a felépülése sem 2 hét alatt történt.
Tehát ha rossz a kocsid, akkor nem csak a saját életeddel játszol, hanem másokéval is!!
A bátyám szerencsés volt, hogy mikor leállt a kocsija, akkor még volt ideje kiszállni és nem szálltak belé egyből. Biztos nem élte volna túl.
1. Úgy választok kocsit ahogy akarok! Nem pedig ahogy szerinted ésszerű. Az pedig, hogy cuki legyen nálam nagyon fontos szempont!
2. A bátyád jó nagy balek lehet, hogy egy lerobbant kocsit nem tud a leállósávba kivinni. Miért nem? Tudod ha egy kocsi lerobban akkor nem áll ám meg abban a pillanatban ahogy lerobban. Gurul még egy darabig! (Tudod lendület. Közép suliban tanultok a fizika órán. Én ott voltam és Te?) Kíváncsi lennék rá mégis mi gátolta, hogy leguruljon az útról. Na meg mégis miért a belső sávban ment? Ott csak előzni kell. A külsőben kell menni. És akkor még én vagyok a hülye meg én nem tudok vezetni?:)
Az autóval azonnal is le lehet robbanni. Neked tudni kéne kérdező, mikor egy ön- és közveszélyes tragaccsal járkálsz.
Cuki autó? Én nő vagyok, de nekem egy autóval kapcsolatban a legfontosabb, hogy biztonságos és megbízható legyen. Utána mennyit fogyaszt, milyen a szervize. Ha ez mind meg van, akkor utána lehet "cuki".
Hogy lehet egy autóval azonnal lerobbanni? Azon kívül, hogy neki megy vele az ember egy beton falnak.
Hogy tud egy autó 130-ról úgy megállni azonnal (legyünk engedékenyek és mondjuk 20m belül), hogy nem megy neki semminek csak lerobban?
Komolyan magyarázd már el te nagyon okos nőszemély!
Egyrészt nem 130cal haladt, hanem valamivel kevesebbel. Az autópálya emelkedett és kanyarodott egyszerre, tehát a lendület nem viszi annyira messzire, mint 130nál sík terepen.
Nyilván nem azonnal állt meg, de nagyon hamar és teljesen lényegtelen milyen okokból, lesokkolt, fáradt volt, de nem tudta kivinni a kocsit.
("Ha a motor bármilyen okból leáll, azonnal megszűnik a kormányszervó hatása, és rohamosan csökken a vákuumos fékrásegítés hatása, illetve szervofékes autóknál szinte azonnal megszűnik a rásegítés! Ha hirtelen kerülő manőverre, vagy kanyarodásra lenne szükség, az autó stabilitása is rosszabb lesz, ha a kerekek és a motor között nincs kapcsolat.")
Az pedig, hogy a belső sávban ment tényleg szabálytalan, nagyon okosan felfigyeltél erre a problémára, büszke vagyok rád. Mondjuk mindenképpen jó ha ezt tudod, hogy hol kell haladni, mert ne legyél hülye, hogy a forgalommal szemben mész..
Mindez nem változtat azon a tényen, hogy a kocsid közveszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!