Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szolnál ha a férjed ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnál ha a férjed ilyen ötlettel állna elő?

Figyelt kérdés

Örökölt a nagyszülei után termőföldet és egy kis tanyát. Azt találta ki, hogy családostul költözzünk oda és foglalkozzunk mezőgazdasággal.

Nem is értünk hozzá. Egyikünk se dolgozott soha a mezőgazdaságban meg szerintem alig lehetne vele pénzt keresni.

Szerintetek? Ti, hogy látjátok? Mit szólnátok, hogyha a Ti férjetek találna ki ilyet?

2013. aug. 21. 16:42
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
83%
Hátha az egész család munkanélküli akkor jó ötlet, de ha van állani munkahely ezért feladni felesleges.
2013. aug. 21. 16:45
 2/47 anonim ***** válasza:
76%
Ez azért nem olyan dolog, amibe csak úgy egyik napról a másikra bele lehet vágni. Szaktudást, gyakorlottságot igényel, főleg, ha pénzt is akartok vele keresni, ő sem tudja szerintem, hogy mit vállalna vele. Valakinek fel kellene világosítania, hogy ez nem úgy megy, ahogyan ő eltervezte.
2013. aug. 21. 16:48
 3/47 anonim ***** válasza:
73%

Nem adnám fel a biztosat a bizonytalanért, főleg ha egyáltalán nem is értek hozzá. A mezőgazdálkodás, a földművelés is egy "szakma", ki kell tanulni.

Az egész család létbiztonságát nem tenném kockára, kivéve ha nincs más választásom.

2013. aug. 21. 16:49
 4/47 anonim ***** válasza:
86%
ha nincs túl messze, akkor egyelőre hétvégi telekként működhet, csak annyit termelve, ami nektek otthon elég. Senki sem úgy születik, hogy ért a földhöz, de meg lehet tanulni. aztán lehet, hogy lesz értelme majd tényleg költözni, akár akkor is, ha nem a földből éltek meg. De kapásból el nem utasítanám a lehetőséget, hogy kapirgáljak kicsit a magam kedvére. :)
2013. aug. 21. 16:53
 5/47 anonim ***** válasza:
48%
Minden elismerésem annak, aki ebben sikeres. Én nem bírnám a tanyasi magányt. Menekülőútnak tartanám, arra az esetre, ha semmi más nem maradna már.
 6/47 anonim ***** válasza:
92%
Ha komolyabb méretű termőföldje van valakinek, és ért is a dologhoz, akkor nagyon nagy pénzeket lehet vele keresni. De ha valakinek lövete sincsen az egészről, akkor más a helyzet. Egyik ismerősünk konkrétan most vedlett át fodrászcik-kereskedőből gazdálkodóvá, és neki nagyon nagy bevétellel műküdik is a dolog, tegyük hozzá, hogy ő az eddig az édesanyja és nevelőapja által művelt földeket és gazdaságot vette át, és hozzájuk bármikor fordulhat, ha segítségre van szüksége...
 7/47 anonim ***** válasza:
63%
Az én szüleim mezőgazdaságból élnek, tanyán nőttem fel. Ennek ellenére megveregetném a vállát és közölném vele, hogy vagy kiadjuk bérbe, vagy eladjuk, majd előadnék egy litániát arról, hogy miért járnánk jobban így, mintha kiköltöznénk. Mi mindketten dolgozunk, én tanár vagyok, ő bankár, s bár szoktak lenni hasonló légből kapott ötletei, általában én vagyok az, aki visszarángatja a földre, s belátja, hogy nem lehet ilyen döntéseket hasráütésszerűen meghozni. Persze szoktak lenni klassz ötletei is, amik kivitelezhetők, reálisak, ezekben teljes mértékig támogatom. De egyszer pl. előjött azzal, hogy vegyünk egy erdőt és telepítsünk bele szarvasgombát... Aztán mondtam neki, hogy jó, olvasson utána, hogy ez mekkora beruházás és hogy mikor térül meg. Aztán felhagyott vele. Szóval nem szoktam brutálisan leteremteni, de azért messzire repülni se hagyom...
2013. aug. 21. 16:54
 8/47 A kérdező kommentje:

Hát de gondolom azért nem lehet olyan nehéz megtanulni.

Meg szerintem olyan sok pénzt se kellene belefektetni. Férjemnek van egy hobbiautója azt eladná és az árából venne egy traktort meg hozzá ekét és ami még kell.

Vagy nem is tudom. Nagyon bizonytalan vagyok. Lehet megérne egy próbát.

2013. aug. 21. 16:54
 9/47 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon sokat lehet vele keresni, ha van elegendő szaktudás, tőke és munkakedv...
2013. aug. 21. 16:55
 10/47 anonim ***** válasza:
81%
Ha munkanélküliek vagytok, akkor egy próbát megérhet. De biztos állást tuti nem hagynék ott érte. Ha nincs tőletek messze, akkor meg lehet próbálni, munka mellett. Egy ismerős csinálja, meg nem élnének belőle, de kis kiegészítésnek nagyon jó.
2013. aug. 21. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!