Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te szólnál a sógornődnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te szólnál a sógornődnek? (megcsalás)

Figyelt kérdés

Van egy kedves sógornőm, illetve nem teljesen mert a férjeink csak unokatestvérek. Mindemellett régóta barátnők vagyunk és szomszédok is. Tudomásomra jutott, biztos forrásokból, hogy a férjének gyakorlatilag van egy másik "családja", gyereket csinált házasságon kívül és fenntartja a viszonyt a gyermeke Anyjával évek óta, a gyermek még baba.

A sógornőmmel is van két közös nagyobb gyerekük.

Ti szólnátok vagy ne avatkozzak bele? Szerintem ígyis-úgyis kiderül előbb-utóbb és ha a barátnőm megtudja, hogy én tudtam vége a barátságnak ez biztos. Ezt nem szeretném, viszont családi botrány okozója sem lennék szívesen. Segítsetek hátha Ti okosabbak vagytok.

2013. jún. 14. 15:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon rá vagy cuppanva erre a témára :)

egy hete is írtak ki kísértetiesen hasonló kérdést, csak ott az "áldozat" írta ki.

2013. jún. 14. 15:15
 2/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ne,mert utána te leszel a "fekete bárány" amiért elmondtad.Ahogy írtad is ki fog derülni.Bár,ha jobban belegondol az ember,akkor meg azért is te lennel a "rossz",mert tudtad,de hallgattál,ahogy mondtad is.Nehéz döntés.Szerintem ez az egyik legrosszabb helyzet,amikor mind a két fél felé köt valami.
2013. jún. 14. 15:16
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Te mit várnál tőle fordított esetben?

Talán az alapján mérlegeld.

2013. jún. 14. 15:17
 4/21 anonim ***** válasza:
32%
Nem mert te is hallomásból hallottad csak.
2013. jún. 14. 15:18
 5/21 A kérdező kommentje:
3-as, teljesen igazad van.
2013. jún. 14. 15:21
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én először lehet, hogy a férjnek szólnék. Mondja el ő az igazat. Ha nem mondja, akkor szólnék én a feleségnek.
2013. jún. 14. 15:23
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenképpen szólnék - pont azért, mert elvárnám ellenkező esetben is, hogy aki tud róla, ne csináljon belőlem hülyét, hozza a tudtomra.

Mindenesetre ez egy kényes téma, óvatosan bánj vele.

2013. jún. 14. 15:28
 8/21 anonim ***** válasza:
86%
Megpróbálnám valahogy úgy intézni, hogy magától jöjjön rá.
2013. jún. 14. 15:29
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlbonyolítani. Ha teljesen, TELJESEN biztos vagy benne, és a barátja vagy, nem csak egy pletykás női rokon, akkor megmondod neki. Én gyűlölném, ha nem mondaná el az állítólagos barátnőm, hogy tudja, hogy az az ember, akivel gyereket nevelünk, máshol is elszórta a magvait... Hogy lennél családi botrány okozója úgy mégis? Veled csalja talán a pasi a barátnődet? Ha az igazság botrány, akkor ott is komoly bajok lehetnek.
2013. jún. 14. 15:32
 10/21 anonim ***** válasza:
97%

Igen, szólnék. Engem is megcsaltak, a fél baráti társaságom tudott róla de b.sztak szólni.

Aztán hogy onnan ő mit csinál, hiszi vagy sem, elválik vagy sem, az már az ő döntése.

2013. jún. 14. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!