Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szólnál a sógornődnek? (megcsalás)
Van egy kedves sógornőm, illetve nem teljesen mert a férjeink csak unokatestvérek. Mindemellett régóta barátnők vagyunk és szomszédok is. Tudomásomra jutott, biztos forrásokból, hogy a férjének gyakorlatilag van egy másik "családja", gyereket csinált házasságon kívül és fenntartja a viszonyt a gyermeke Anyjával évek óta, a gyermek még baba.
A sógornőmmel is van két közös nagyobb gyerekük.
Ti szólnátok vagy ne avatkozzak bele? Szerintem ígyis-úgyis kiderül előbb-utóbb és ha a barátnőm megtudja, hogy én tudtam vége a barátságnak ez biztos. Ezt nem szeretném, viszont családi botrány okozója sem lennék szívesen. Segítsetek hátha Ti okosabbak vagytok.
Nagyon rá vagy cuppanva erre a témára :)
egy hete is írtak ki kísértetiesen hasonló kérdést, csak ott az "áldozat" írta ki.
Te mit várnál tőle fordított esetben?
Talán az alapján mérlegeld.
Én mindenképpen szólnék - pont azért, mert elvárnám ellenkező esetben is, hogy aki tud róla, ne csináljon belőlem hülyét, hozza a tudtomra.
Mindenesetre ez egy kényes téma, óvatosan bánj vele.
Igen, szólnék. Engem is megcsaltak, a fél baráti társaságom tudott róla de b.sztak szólni.
Aztán hogy onnan ő mit csinál, hiszi vagy sem, elválik vagy sem, az már az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!