Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te szólnál a sógornődnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te szólnál a sógornődnek? (megcsalás)

Figyelt kérdés

Van egy kedves sógornőm, illetve nem teljesen mert a férjeink csak unokatestvérek. Mindemellett régóta barátnők vagyunk és szomszédok is. Tudomásomra jutott, biztos forrásokból, hogy a férjének gyakorlatilag van egy másik "családja", gyereket csinált házasságon kívül és fenntartja a viszonyt a gyermeke Anyjával évek óta, a gyermek még baba.

A sógornőmmel is van két közös nagyobb gyerekük.

Ti szólnátok vagy ne avatkozzak bele? Szerintem ígyis-úgyis kiderül előbb-utóbb és ha a barátnőm megtudja, hogy én tudtam vége a barátságnak ez biztos. Ezt nem szeretném, viszont családi botrány okozója sem lennék szívesen. Segítsetek hátha Ti okosabbak vagytok.

2013. jún. 14. 15:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ha tényleg nagyon jó barátnők vagytok, akkor szerintem mondd el. Én (bár ez csak az én véleményem) nagyon megsértődnék és csalódnék, ha kiderülne, hogy pl engem megcsalnak, és más (pl barátok, közeli rokon) meg sz*rik rá,és nem szól, holott tudja.

Én utálom, ha hülyének néznek.

Szerintem a névtelen levél nem jó, mert az olyan, mint egy rosszindulatú pletyka, nem biztos, hogy elhiszi, sőt lehet a férjének is megmutatja.

Szerintem mindenképp beszélj erről a pároddal, hogy ő mit gondol, mit tenne, révén unokatestvérek. Igaza van az előttem szólónak aki azt írta, hogy komoly gondok vannak, ha valakinek az igazság az botrány. Szerintem inkább most derüljön ki, minthogy később, mert az sokkal fájdalmasabb. Szerintem a sógornőd meg is haragudna rád, ha nem mondanád el, mondván "te tudtál róla, miért nem szóltál? te is az ő pártját fogod?"

Szóval érdemesebb szerintem valahogy elmondani.

2013. jún. 16. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!