Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te szólnál a sógornődnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te szólnál a sógornődnek? (megcsalás)

Figyelt kérdés

Van egy kedves sógornőm, illetve nem teljesen mert a férjeink csak unokatestvérek. Mindemellett régóta barátnők vagyunk és szomszédok is. Tudomásomra jutott, biztos forrásokból, hogy a férjének gyakorlatilag van egy másik "családja", gyereket csinált házasságon kívül és fenntartja a viszonyt a gyermeke Anyjával évek óta, a gyermek még baba.

A sógornőmmel is van két közös nagyobb gyerekük.

Ti szólnátok vagy ne avatkozzak bele? Szerintem ígyis-úgyis kiderül előbb-utóbb és ha a barátnőm megtudja, hogy én tudtam vége a barátságnak ez biztos. Ezt nem szeretném, viszont családi botrány okozója sem lennék szívesen. Segítsetek hátha Ti okosabbak vagytok.

2013. jún. 14. 15:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Igen, ez általános hozzáállás. Ezekkel a "barátokkal" megszakítottad a kapcsolatot?

2013. jún. 14. 15:40
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
nem tudom, én mit tennék. Tudom, hogy szíved szerint elmondanád, meg nem is. Legyen a középút. Névtelen levél. ki is maradsz, meg nem is. Bár nem tudom, ez mennyire jó húzás :( nem lennék a helyedben.
2013. jún. 14. 15:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tenném, hogy beszélgetés közben felhoznám a hűtlenség-becsület-őszinteség témakört, majd alkalomadtán megkérdezném tőle, hogy "például te mit várnál el a környezetedtől, akarnád tudni, ha megcsalnak, vagy inkább az esne rosszul, ha felnyitnák a szemedet?" -és a válaszától tenném függővé, hogy szólok-e, vagy hallgatok a dologról.
2013. jún. 14. 15:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk azért is kényes helyzet, mert a férjek rokonok, és ezzel az ő kapcsolatuk is romolhat
2013. jún. 14. 15:47
 15/21 A kérdező kommentje:
15:44 milyen jó ötletet adtál!
2013. jún. 14. 15:48
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azóta már nem a barátaim. Mivel mindenképpen ki kellett költözni az albérletből, úgy döntöttem másik városban kezdek új életet.
2013. jún. 14. 15:50
 17/21 anonim ***** válasza:
38%
13#, ki az aki erre azt mondaná, hogy inkább ne nyissák fel a szemét?
2013. jún. 14. 17:48
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ,hogy a barátnőd hogy kezeli ezeket a dolgokat.mert én amikor szóltam a barátnőmnek,hogy a pasijára figyeljen oda,mintha a falnak mondtam volna.persze aztán később kiderült minden és azóta is előfordult már a barátnőm jött rá,de azóta is együtt vannak mert neki így jó és ott a 2gyerek.
2013. jún. 15. 07:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Amikor a férj és a feleség is ott van, közölném velük, hogy mit hallottam. Aztán ott hagynám őket, beszéljék meg. Azért mert hallottál valamit, azért nem lehetsz hibás? Aztán majd ok eldöntik,hogyan tovább...
2013. jún. 15. 09:05
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

Én nem szólnék. Ha a barátnőm semmit nem vesz észre a másik kapcsolatról, és úgy érzi, boldogan élnek, nem szólnék, hogy mi a helyzet. Lehet, hogy beszariság, de én nem tudnék odaállni a barátnőm elé, hogy "tudod, hogy a férjednek van valakije?"

Ha viszont egyébként is rosszul élnek, és állandó a marakodás, veszekedés, esetleg céloznék rá.

Nem tudom. Nem vagy könnyű helyzetben, az biztos.

2013. jún. 15. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!