Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok más férfiról/nőről álmodni?
Figyelt kérdés
Férjezett asszony vagyok, 2 gyermekünk van, boldog házasságban élünk. Soha nem nézek meg egy férfit sem "úgy", nem fantáziálok másról csak a férjemről. Eddig amikor erotikus álmom volt, csak a férjem volt ott, és én, de az éjjel egy másik, idegen férfival "csaltam" a férjem. Mintha vágytam volna rá, úgy..reggel iszonyúan éreztem magam, nem tudom leírni.. a férjem meg ugyanúgy átkarolt reggel én meg csak bújtam hozzá, mintha tényleg megtörtént volna az éjszakai.. ti is szoktatok másról álmodni? Tudom nem lehet befolyásolni az álmokat, de nekem ez iszonyú volt..2013. jún. 2. 13:05
1/14 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen, és teljesen ugyanaz az érzés volt. Azóta megnyugtattam magam, hogy ez csak egy álom, és tudom magamról, hogy őt szeretem (ha nem így lenne, nem is ijedtem volna így meg az álom után, azt hiszem).
2/14 anonim válasza:
Ne stresszeld magad, ez semmi. Semmi sem történt amiért szégyellned kellene magad. Felkelsz és megy tovább a nap. 26/L
3/14 anonim válasza:
Előfordult már. Nem éreztem jól magam utána, de az csak álom volt, a lényeg, hogy a valóságban nem tenném meg, és igényem sincs rá. Álmomban már szakítottam is a párommal, pedig eszméletlen boldog vagyok vele :) Nincs szerintem ennek olyan sok jelentősége.
4/14 anonim válasza:
Ne félj, nem jelent semmit:) én is álmodtam ilyet, de fel sem vettem:)
5/14 anonim válasza:
A legtöbb nő nem csak álmodozik,hanem félre is kefél:)
6/14 anonim válasza:
milyen statisztikai adatokra alapozod a feltevésed, kedves utolsó? arra, hogy az előző páros megcsalt? :D
7/14 anonim válasza:
Nem is csak álmodozni szoktam róla. F
8/14 anonim válasza:
nem tudom miért, de az utóbbi időben álmomban az összes főnökömmel volt valami etyepetye :) ébredéskor megnyugszom, h nem történt meg, viszont egyre jobban aggódom, h ez mit jelenthet...
9/14 anonim válasza:
igen, de ennek nincs nagy jelentősége. az álom csak a fantáziád szüleménye. nem hogy örülnél, hogy ilyen álmaid vannak, és emlékszel is rájuk. :-)
10/14 anonim válasza:
Elönn utobb úgy is megteszed ha már ilyeneken fantáziálsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!