Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok más férfiról álmodni...

Szoktatok más férfiról álmodni, aki nem a párotok?

Figyelt kérdés
Velem már sokszor megtörtént, hogy más ismerősömmel álmodtam, (eléggé félreérthetetlen helyzetekbe láttam magunkat), és álmomban is tudtam, hogy van párom, és amit teszek az megcsalás. Ti voltatok már így? Miért van ez?
2009. szept. 15. 14:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudatalatti vágyakozás. Nem azt jelenti hogy tényleg vágynál az illetőre, csak azt hogy mélyen legbelül vonzónak találod.

Ez mindenkivel előfordul, sokszor azonos neműekről is vannak ilyen zavaró álmaink.

2009. szept. 15. 14:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elő szokott fordulni.
2009. szept. 15. 14:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egy bizonyos személlyel már többször is álmodtam, pedig a való életben eszembe nem jutna az illető. Nem tudom miért van ez, magam is meglepődök rajta.
2009. szept. 15. 14:59
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen nálam is előfordulnak ilyen álmok.Volt már olyan is hogy az ilettőt nem is ismerem,és nem is láttam.De a nevét tudom álmomban,és ismerem.
2009. szept. 15. 15:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is szokott lenni sokszor, olyan is, hogy azonos neművel, meg tudom, hogy nem szabad, mert megcsalás, de valamiért mégis bele megyek,.Nem tudom miért van, de utánna tök rosz érzésem lesz tőle.
2009. szept. 15. 15:08
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Igen...álom,édes álom :)
2009. szept. 15. 15:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Álmodni mással nem bűn,nem megcsalás...csupán gondolataid elkalandozása! Attól még azt szereted,aki mellett elalszol! Sztem mindenkivel előfordult már ilyen!
2009. szept. 15. 16:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázzuk: álmodozni... mondjuk napközben elábrándozol az gáz...

Ha éjjeli álomról beszélünk, velem is többször előfordult már. De semmi jelentősége. Hiszen főleg azokkal álmodunk akikkel sokat találkozunk, együtt vagyunk.

2009. szept. 15. 17:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hat en minap a fonokommel (LOL) tegnap meg az orvosommal almodtam egy szerelmi jelenetet... :)

Na jo, azert az orvosom az ott van rendesen :P

De a valosagban soha a budos eletben nem csinalnek ilyet es konkretan meg "almodozva" tehat gondolati szinten se csalnam meg a parom, mert imadom ot es mindent megkapok tole amire szuksegem van.

Szerintem ezek csak az agyunk meg a hormonok jatekai :)

22L

2009. szept. 15. 18:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Van ez így... :)
2009. szept. 15. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!