Szoktatok más férfiról álmodni, aki nem a párotok?
Figyelt kérdés
Velem már sokszor megtörtént, hogy más ismerősömmel álmodtam, (eléggé félreérthetetlen helyzetekbe láttam magunkat), és álmomban is tudtam, hogy van párom, és amit teszek az megcsalás. Ti voltatok már így? Miért van ez?2009. szept. 15. 14:48
11/16 anonim válasza:
Ma éjjel ,vagyis tegnap àlmodtam ilyet.
Îgazàbol van egy 6 honapos gyerekem,és van férjem,de àlmomban egy nagyon jo képü fiuval szemeztem,tudtam tetszek neki,én is neki.Reggel még hatàsa alatt voltam az àlmomnak.
Legutobb meg àlmomban szexjelenet is volt,talàn viccesen,hülyén hangzik,de mikor felébredtem ugyanugy kivàntam a szecet mint àlmomban.
Il^yenkor elgondolkodok,hogy helyes volt-e férjhez mennem,ha ilyet àlmodok,aztànràjövök csak àtmeneti vàgyodàs uj kaland irànt.
12/16 anonim válasza:
Már mért kéne egyfolytában a párunkról ábrándozni? Törvénybe van adva, hogy testileg is mindig, kötelezően arra kell vágyni akit szeretünk?
13/16 anonim válasza:
Én leginkább exekkel álmodom, de álmomban még nem vagyok férjél. És a valóságban nem csalnám meg a párom, bár lett volna rá lehetőség - bár kinek nem, ugye? Amúgy szerintem amit írsz gyakori, de nem kell vele nappal foglalkozni, és ha a párod irányába tudod fordítani az ilyenkor termelődő szexuális energiákat - nem úgy értem, hogy közben másra gondolsz!!! - akkor mindenki jól jár.
14/16 anonim válasza:
Elofordul, de nem gyakori.
32/N
15/16 anonim válasza:
Én rendszeresen álmodom ilyet, ma is ezért rákerestem a neten hátha valaki okosabb tudja miért van. általában mindig olyan pasikkal vannak ilyen álmaim akikkel sok időt töltök, beszélgetek (barát, kolléga) ezek után az álmok után időbe telik mire nem ez jut róla eszembe ha ránézek. bűntudat persze van!
16/16 anonim válasza:
ahogy látom,már régi kérdés de most foglalkoztad engem ez a dolog :/ sajnos...mikor osszeveszunk párommal,akk azt álmodom,hogy osszejovok valakivel,akit ismerek (a múltambol)és nemtudom miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!