Ha egy fiú anyja egy törekvő, pénzéhes nő, és férfiról férfira költözött a gyerekkel (állandó lakhelyváltozás), lebecsüli, csúnyákat mondott neki, akkor azt a fiút érte lelki sérülés?
5-6 apa, 3 testvér, mindent megkap, kivéve a szeretet.
A barátomról van szó. Egyszerűen nem tud megbízni bennem. Lehet az eddigi élete erre magyarázat? 17 éves, rossz tanuló, magatartásproblémákkal küzd, mindenkivel gonoszkodik. Nehezen tudott megkedvelni, de nekem nagyon megtetszett, és tudtam, h ez a viselkedés csak látszat. Egyre jobban megismerem, és félek, hogy az anyja viselkedése miatt sosem fog tudni megbízni bennem.
el kell döntened hogy szereted e annyira hogy egy életen át kitarts mellette. ha nem hagyd el ne árulj zsákbamacskát.
az idő ezen nem segít. javulhat de nem fog megszűnni akármennyi szeretetet is adsz nem fog tudni adni. az anyám is így járt apámmal és ő 20 éve kitart de nehezen. döntsd el neked menne e ez.
remélem tudtam segíteni
Mit keresel egy ilyen fiuval?
"és tudtam, h ez a viselkedés csak látszat." Honnan tudtad? Hagyd a fenebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!