Arab férfiról vélemények?
ténleg...?
9 éve vagyunk együtt most szeretnénk gyermeket is,és komolyan a legjobb pasik a világon,csak őket is mint barmilyen maás nemzetiségű egyveleget ki kell fogni.
Hát én kifogtam.Nem iszik,nem kávézik nem dohányzik nem nőzik,de most komolyan nem!!!bárki bármit is mond az arabokról,dolgozik amennyit csak tud,felépített kettőnknek egy kertes házat,szóval szuper!!!
De persze én is tudok rémtörténeteket,mweg híreket,róliuk többet is mint itt bárki más,de hát Istenem,hol nincs baj.
VAn egy szép könyv "Alah és Éva" címmel fut, abban egy nő meséli el a tapasztalatait mint diplomata, több arab országban is járt (egyiptom, Pakisztám stb) s teljesen úgy írta le a nőket ott mint egy állatot, mert kb annyi a joga. Megy az agymosás miszerint mennyire jó ott a nőknek s ezt elis akarnák velük hitetni közben pedig telejesen elfogadott a "becsület gyilkosság".
A becsületgyilkosságot = a család (tág és szűkebb is) férfitagjai akár kínzással is egybekötve megölik a család valamelyik nő tagját mivel az nekik nem tetsző dolgot tesz. pl: vízbefújtják, agyonverik vagy megégetik s rámondják, hogy főzés közben "véletlen" meggyúladt az arcát takaró ruha.
(pl: a könyv említi, hogy büszkén mesélte egy arab férfi, hogy megölte a 60 éves anyját s x éves hugát mert szóbamert álni a többéve melettük lakó FÉRFI szomszéddal s ezzel foltot ejtett a saját de főleg a család FÉRFI tagjainak becsületén).
Muzulmán s keresztény nem lakhat egy fedél alatt s nem is osztozhat javakon így gyakori a keresztény lányok elrabrása, erőszakosan megtérítik s férjül adják egy arabhoz, s mikor megszökne a szülei nem fogadhatják be szerencsétlent.
több arab ismerősöm is van. Az egyik: barátok vagyunk, de ő a tulajdonának képzel, ruháimra beszólogat, a kinézetemre, az alakomra, alakítgatni akar a maga ízlése szerint, úgy gondolja, hogy ha valami neki nem ízlik vagy tetszik, az nekem sem tetszhet, elnézést, nem szabad, hogy tetszen..
A párom: finom, elegáns, vallásos, nem iszik, nem dohányzik, nem nőzik, tiszteli a nőket, minden embert, udvarias, elfogad úgy ahogy vagyok, segítőkész, képes a hülyeségeimet hallgatni még akkor is ha holtfáradt, okos, titokzatos, mindig meglep, romantikus, gazdag lelkiekben.. szeretem nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!