Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti szoktatok más férfiról/nőrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok más férfiról/nőről álmodni?

Figyelt kérdés
Férjezett asszony vagyok, 2 gyermekünk van, boldog házasságban élünk. Soha nem nézek meg egy férfit sem "úgy", nem fantáziálok másról csak a férjemről. Eddig amikor erotikus álmom volt, csak a férjem volt ott, és én, de az éjjel egy másik, idegen férfival "csaltam" a férjem. Mintha vágytam volna rá, úgy..reggel iszonyúan éreztem magam, nem tudom leírni.. a férjem meg ugyanúgy átkarolt reggel én meg csak bújtam hozzá, mintha tényleg megtörtént volna az éjszakai.. ti is szoktatok másról álmodni? Tudom nem lehet befolyásolni az álmokat, de nekem ez iszonyú volt..

2013. jún. 2. 13:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a nők mindenkivel megdugatnák maguk, úgyhogy természetes hogy ilyet álmodsz, szerencse (főleg a férjednek, szerencsés fickó)hogy te abba a csekély 2 %-ba tartozol aki nem csalja meg a férjét....
2013. jún. 10. 16:27
 12/14 anonim ***** válasza:
azért, mert téged megcsaltak, kedves utolsó, még nem lesz igaz, hogy minden nő félrekefél...
2013. jún. 10. 18:20
 13/14 anonim ***** válasza:

12

sosem csaltak meg

2013. jún. 10. 18:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen sokan akik úgy alkotnak véleményt, hogy egyben tényként közlik elfeljetik, hogy ez a legjobb módszer megismerni a másik életének egyes szegmenseit, még ha nem is őt, de sokat hallott erről, elítéli, tehát örülne ha lennének olyan nők is akik nem csalnak, fetételezhetően ő sem tenné, tehát ez jó.

Nekem tini koromban olyan álmom is volt, hogy van egy fiam akivel szexuálisan érintkeztem, felébredve annyira undorítónak is taszítónak találtam, főleg hogy se gyerekem nincs se semmiféle ferde hajlamom, hogy egyből elmondtam a családomnak de nyugtattak az álmokat nem szószerint kell értelmezni. :)

2013. nov. 7. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!