Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szolnál ha a férjed ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnál ha a férjed ilyen ötlettel állna elő?

Figyelt kérdés

Örökölt a nagyszülei után termőföldet és egy kis tanyát. Azt találta ki, hogy családostul költözzünk oda és foglalkozzunk mezőgazdasággal.

Nem is értünk hozzá. Egyikünk se dolgozott soha a mezőgazdaságban meg szerintem alig lehetne vele pénzt keresni.

Szerintetek? Ti, hogy látjátok? Mit szólnátok, hogyha a Ti férjetek találna ki ilyet?

2013. aug. 21. 16:42
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Nem búzát meg ilyesmiket akar.

Most például a paprika termesztésen gondolkozik!

2013. aug. 22. 19:42
 42/47 anonim ***** válasza:
58%
Paprikát fóliában szoktak termelni.
2013. aug. 22. 19:44
 43/47 anonim ***** válasza:
76%
Igaza van az előzőnek, a paprikát fóliában termesztik... De kérdező, ha indultok az 1 milliós traktorral a fóliasátorban szántani, szólj, kérlek, azt megnézném :P
2013. aug. 22. 19:49
 44/47 anonim ***** válasza:
76%

Olyan ez a kérdés mint mikor vak vezet világtalant:)

Paprikát egyáltalán nem csak fóliában szoktak termeszteni!:)

Szoktak szabadföldi intenzív technológiával is.

Dehát a fotelből nehéz ezt átlátni:)

Kérdező! Én vagyok az akinek a kérdését berakta a 14-es hozzászóló!:)

Ha gondolod írj privátban és segítek. Mert ezek itt mindent tudnak csak azt nem amit kéne!:)

2013. aug. 22. 20:13
 45/47 anonim ***** válasza:
49%

44-es :DD

Szerintem csak akkor beszéld rá hülyeségekre, ha utána eltartod családostól, amikor buknak a mintagazdaságukkal...

2013. aug. 22. 22:11
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Én bérbe adnám 1-2 évre, addig kitanulnám a mezőgazdaságból ami érdekel, terveket készítenék. Ha még akkor is meglenne a lendület, belevágnék.

Mezőgazdaságban dolgozom, tényleg nem csak annyi, hogy elveted a magot, kinyől, osz jónapot.

Az értékesítés részét is el kell intézni.

Számolni kell az időjárással is. Stb.

Volt páromnak volt néha ez a mániája, hogy költözzünk vidékre és vágjunk csirkét, meg ilyenek, de soha egy könyvet nem olvasott el gazdálkodásról és az egész érdeklődés kimerült romantikus ábrándozásban. Ezt sok embernél észrevettem :) Persze nálatok ez konkrétabb, mert már ott a tanya. Szerintem tudás nélkül nem szabadna belevágni!

Főleg, hogy amíg nem indul be a gazdálkodás úgy, hogy pénz is legyen belőle, addig dolgozni kell, megnövekednek a költségek az utazás miatt, + emellett kidolgozni mindent, hááát...

Ti tudjátok

2013. aug. 24. 15:30
 47/47 anonim ***** válasza:
47%

Köszönöm a kérdést, nagyon jót nevettem.

A válaszok 90 %-ával egyetértek. Ostobaság. Felelőtlenség.

Én se megyek műteni, csak mert tetszik az orvosok hivatása.

2013. aug. 24. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!