Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnál hozzá, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, hogyha a férjed így cserben hagyna?

Figyelt kérdés

Ma reggel elindultam otthonról vidékre és ott közben lerobbant a kocsim. Egyszer csak menet közben leállt és onnantól kezdve nem indul be. Felhívtam azonnal a férjemet, hogy csináljon velem valamit. Erre közölte, hogy neki a f..za kivan már a rossz kocsimmal és oldjam meg ahogy akarom és rámtette a telefont. Visszahívtam és csak annyit mondod, hogy ne hívogassam hanem oldjam meg és megint kinyomta. Onnantól kezdve nem is vette fel a telefont! Aztán hívtam barátnőmet aki otthon volt, hogy a neten nézzen nekem autómentőst aki eljön értem. Szerzett is és eljött értem egy autómentős ember. Nem tudtam a kocsit hova vitetni mert én nem ismerek szerelőket az ilyeneket mindig a férjem intézi úgyhogy hazahozattam a kocsit magammal együtt. Férjem egy olyan órával ezelőtt hazajött ebédelni én meg ugye számon kértem, hogy miért hagyott így cserben. Azt mondta, hogy neki már elege van a kocsimból mert egy rakás vacak az egész. Jó tényleg sokat kell javítani, dehát ez van. És, hogy ő neki erre már se idegrendszere se pénze. Mondta, hogy mostmár kínlódjak vele én. Meg azt csinálok amit akarok. Jó mondom, köszi szépen. Aztán mondtam neki, hogy vigye már el szerelőhöz mert én nem is ismerem őket. Aztmondta ő azt is lesz..rja oldjam meg úgy ahogy akarom. De azt mondta, hogy holnapig nem tüntetem el a háztól a kocsit akkor befogja zúzatni vagy pedig felfogja gyújtani. Meg, hogy ő hozzá mostmár ne is menjek kocsi ügyben mert sz..rik az egészre.

De hogy hagyhat már így cserben? Hogy lehet ilyen?:( Most mit csináljak?

2013. okt. 29. 14:32
 41/91 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat aranyosak vagytok:)

Lenne még pár kérdésem ha nem baj mert nem tudom mástól megkérdezni. A férjemtől hiába kérdezem csak kinevet meg macerál:(

Egy szervizbe a kocsival mindent megcsinálnak? Tehát pl a téli gumit is felszerelik rá? Azt is vennem kell:( Mert a tavalyi már nem jó és már kilett dobva. Aztán gondoltam akkor most egyben az is jó lenne megcsinálni. A téli gumik amúgy mennyibe kerülnek?

2013. okt. 29. 17:20
 42/91 anonim ***** válasza:
Írd le a pontosan az autó típusát (a méret miatt), mennyit szánsz rá, vagy tudsz rászánni,mert a határ kb a csilagos ég, újat szeretnél, vagy használtan.( 10 E /db ért kaphatsz mar használhatót, de típusfüggően akar 15/ db tól van új...ezért több infó kellene)
2013. okt. 29. 17:25
 43/91 anonim ***** válasza:
Egy szervizben MINDENT megcsinálnak, ami az autóval kapcsolatos és kifizeted.
2013. okt. 29. 17:26
 44/91 A kérdező kommentje:

Alfa Romeo Brera 2.4 JTD Sky Window és 2006-os évjáratú. Alumínium kerekek vannak rajta.

Nem tudom mennyit szánok rá. Valami normálisabb kellene azért. Összesen van 90 ezer forintom a férjem meg nem ad:( Úgyhogy ebből kell a kocsit megcsináltatnom most.

2013. okt. 29. 17:35
 45/91 anonim ***** válasza:
Akkor pedig pénzt vagy új kocsit kérj a férjedtől, házasok vagytok, vagyonközösségben éltek.
2013. okt. 29. 17:38
 46/91 anonim ***** válasza:
Hát 90e től több lesz várhatóan, ha kerekeket is akarsz...
2013. okt. 29. 17:46
 47/91 anonim ***** válasza:

Talán kereke nélkül is..

Erre a kocsira a kerekek kb 60-ba fájnak...(alsó hangon)

2013. okt. 29. 17:49
 48/91 anonim ***** válasza:
Azt mondtad, már milliószor volt gond az autóddal. Akkor pedig a kérdéseidre tudnod kéne a választ.
2013. okt. 29. 18:51
 49/91 anonim ***** válasza:
0%
Húha! Nem is gondoltam volna,hogy ilyen felháborodást és ellenérzetet kelt ez a kérdés!:) Én ugyanígy lettem volna ezzel az egésszel. Imádom,hogy létezik egy olyan dolog amiben sík hülye vagyok és amiben teljes mértékben a Páromra hagyatkozhatok. Én sem tudtam volna és nem is tudnám,hogy mit tegyek,eleve mert nem is akarom,hisz ez annyira férfi dolog szerintem (is). Kérdező addig hízelegnék meg kedveskednék míg nem segítene újra.:) 41-es kommentedből látom,hogy már lehiggadt. Én tuti próbálkoznék!:) Sok sikert,üdv.:idáig egyetlen pártolód!:)
2013. okt. 29. 20:33
 50/91 anonim ***** válasza:

Kedves 49, manapság, egy átlag városi család életében nem igazán van olyan, hogy férfi vagy női dolog.

Aki béna a napi szintű problémáit kezelni, arra nem tudok mit mondani.

Egy nő.

2013. okt. 29. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!