Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Külön vagy közös kasszán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön vagy közös kasszán vagytok? Miért?

Figyelt kérdés

2013. okt. 16. 09:59
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
88%
Van közös is, amire utalunk a fizetésünkből, meg külön is. Ha csak a közös lenne, akkor minden vásárlás előtt úgy érezném, meg kell beszélnem vele. Így meg fenntartunk némi zsebpénzt magunknak.
2013. okt. 18. 00:56
 32/32 anonim ***** válasza:

Nálunk az van, hogy a férjem fizetéséből élünk, mivel ő keres annyit. Az én fizetésemnek is alig nevezhető valamimet pedig félretesszük megtakarításnak. Minden közös.

Ha normális munkám lenne, normál fizetéssel, szerintem akkor is közös lenne teljesen.

A férjem megkért rá, hogy én kezeljem a pénzt, mert ő hajlamos hülyeségekre költeni ha van nála.

A számlákat én intézem, havi 10 ezer és 30 ezer között változik. Nyáron ugye a kevesebb.

A bevásárlást együtt intézzük.

Szórakozásra nem sűrűn szoktunk költeni. Inkább vannak pénzt nem igénylő programok, bár a pénzes sem annyira nagyon ritka. Ezek inkább az évfordulók, szülinapok.

Én szívem szerint orrba szájba könyveket vennék:) de hát ezt ugye nem tehetem meg normál fizetés hiányában, így kevesebbet de veszek. Ezek 99%át a férjem is szereti, nagyjából ugyanazokat az írókat kedveljük. 1-2 kivétellel. Tehát még a könyvek is közösek. Bár én vagyok a mániákus gyűjtő:) Ha több lenne a fizetésem, többet is vásárolnék belőlük. Mondjuk havi 10 ezer körül. De ez egyenlőre álom:)

Ruhát 4 éve nem vettem, és nem is szándékozom, amíg nem nagyon muszáj. Sose voltam divatb..i, sem cipőmániás.

pl fel nem foghatom, hogy képes valaki 100ezreket elkölteni egy hónapban ruhákra. Csak mert ilyet is olvastam már. Meg úgy egyáltalán havi szinten ruhára költeni...bár aki megteheti:)

Nagyjából ennyi. Minden közös, és megbeszélünk minden kiadást!

27/N

2013. okt. 18. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!