Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Együtt élő párok! Ti külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt élő párok! Ti külön vagy közös kasszán vagytok? Hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is a válaszokat.
2013. jún. 29. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Közös. Megvesszük, befizetjük amit kell, aztán ha még marad valami, megbeszéljük, hogy mire költjük.
2013. jún. 29. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Együtt járunk nagybevásárolni, ilyenkor megveszünk mindent ami tartós élelmiszer, tisztítószer, meg ami a háztartásban éppenn kell műanyag szemetes ládától a konyharuháig bármit és fele-fele arányban fizetünk, a számlákkal együtt.

Ilyesmiket mint friss kenyér, tej stb mindig az vesz, akinél kifogy a doboz, aki megeszi az utolsó szeletet stb, ezt nem követjük számon.

Kozmetikumokat, tisztálkodó szereket mindenki magának vesz a saját pénzén.

2013. jún. 29. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én fizetésemet költjük el közösen. F
2013. jún. 29. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk egy picit variálódva van a helyzet, és nem teljesen olyan, amire szerintem te gondolsz, de azért leírom.

Mi hárman vagyunk egy albérletben. Párommal, plusz egy ember, akinek van saját szobája. Hozzáteszem, muszáj volt plusz egy ember, mert egyébként húzós lenne.

Rezsi ugye oszlik, az albérleti díjjal együtt háromfelé, ebből kettő harmada a miénk.

A kaját mi vesszük együtt, és a harmadik ember is külön.

Abból viszont már olyan szinten elegem van, hogy tisztítószert, mosogatószert, és mosogatótablettát csak én veszem, a szemeteszsákkal, és mindennel együtt, ami közös használathoz kell. A legutóbb bejelentettem, hogy a tv számlába nem fogok, fogunk párommal beszállni, mert mi nem is nézzük, és nincs is rá szükségünk, a harmadik ember rendszeresen tv-zik. Ebből botrány volt.

De ha csak kettőnket nézzük:

Mindkettőnknek havonta jönnek a munkabérek, ösztöndíjak, stb. Külön számlára, de mi egybe számoljuk. Szóval nem nekem van 10.000-m, neki meg 20.000-e, hanem kettőnknek van 30.000-e. Mindenen megosztozunk, legyen az pénz, házimunka, vagy bármi.

Nem vagyunk sem házasok, sem jegyesek, mégis megosztozunk. Mert neki is könnyebb, meg nekem is.

2013. okt. 16. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!