Ti mit szólnátok, ha a barátnőtök (akivel együtt laktok, de különböző okok folytán még nem vagytok közös kasszán), vásárolna magának egy pólót és egy nadrágot, amikre igazából nincsen égető szüksége, csak tetszik neki?
Ha minden nap tenné, nem örülnék neki.
Amúgy ő pénze, ő döntése :-)
1000 (egy-ezer) Ft-ért vásárolt magának pólót és nadrágot együtt????
Megdícsérném és leborulnék előtte szerintem:D
Ha közös kasszán lennénk SEM jelentenék be ekkora költést! Ennyi szabadsága már csak lehet az embernek, ha már megkeresi a rávalót. Egyébként zseni a lány, ennyiért valóban művészet öltözködni.
Én tegnap a tízszeresét költöttem piperecuccokra, mert minden kifogyott... ennyi.
hoppá, egy 0 lemaradt
10000 Ft-ról van szó
Hát ha nem vagytok közös kasszán akkor ne zavarjon téged, mondjuk ha a megélhetés (rezsi kifizetés) rovására megy, akkor le kéne ülnöd vele beszélni! De egyébként ha nincs gond megélhetés ügybe, akkor ne csinálj feszkót belőle,mert mi nők imádunk vásárolni néha, és örülünk ha a pasink velünk tart!:D
23/N
5. vagyok.
Ha 10e, akkor is. Nehogymár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!