Ti mit szólnátok, ha a barátnőtök (akivel együtt laktok, de különböző okok folytán még nem vagytok közös kasszán), vásárolna magának egy pólót és egy nadrágot, amikre igazából nincsen égető szüksége, csak tetszik neki?
Ne haragudj, de ha ő szólna neked, hogy nem kellett volna a huszadik autófrissítő vagy akármi, amit te megveszel, pedig nincsen rá égető szükséged, akkor ő lenne a hülye p., mi?
Én nagyon kiakadnék, ha a párom bele akarna szólni, mire költöm a pénzem, pláne ha még közös kasszán sem vagyunk.
Igazából most sem szólunk bele ilyen szinten egymás dolgaiba, kifizetjük a csekkeket, bevásárolunk,ami bevételünk még marad, azt mindenki arra fordítja, amire jónak látja.
4 éve élünk együtt, két gyerekünk van.
Igazából nem tudom, hogy baráti vagy párkapcsolati a kérdés, de mivel felmerül a közös kassza lehetősége így gondolom akkor párkapcsolati. Mit kellene szólni ehhez? Egészségére.
Vagy csak én nem értem mi itt a probléma?!
Nem vagytok közös kasszán, szóval az ő pénze, gondolom azt csinál amit akar.
Bár gondolom, a kaját és a rezsit felesben fizetitek. Ha emiatt nem tud annyit beleadni a kajába, rezsibe, akkor el kell beszélgetned vele, hogy legközelebb, csak úgy vegyen magának nagyobb értékben dolgokat, hogy az nem megy a közös költségeitek rovására, hiszen nem engedhettek meg magatoknak úgy ilyen kiadást, hogy még csak szüksége sincs ezekre a cuccokra. Tudni kéne kinek mennyi a fizetése, mert ha mindketten minimálbért kerestek, nyögitek a lakbért stb... akkor én is kiakadnék, ha a párom csak úgy meglepné magát egy 10ezer forintos szettel, úgy hogy szüksége sincs rá. Viszont, ha jól kerestek, én nem beszéltétek meg hogy valami miatt spórolni fogtok pl.: költözés, akkor édesmindegy mire költi a saját pénzét.
Nem értem,hogy ez neked miért probléma,hiszen nem a te pénzedet költötte hanem a sajátját,amiért megdolgozott.Tetszett neki,megvette,ügy lezárva.Legalább dicsérd meg,hogy csinos.
Attól,hogy nincs égető szüksége rá,még kijár neki egy kis kényelem.Érdekelne,hogy ha fordított lenne a helyzet,te mit szólnál hozzá.Ha meg közös kasszán lesztek,elszámoltatod az utolsó forintjáig is?Remélem azért nem kiabáltál szegény lánnyal.
Én azért flottul kiverném a huppot,ha a párom számon akarná rajtam kérni,hogy mit,mennyiért és miért vettem meg magamnak.Igenis megdolgoztam érte és ha nem veszélyezteti a megélhetésemet,akkor neki mi köze van hozzá?
Mivel nem vagytok kozos kasszan, nem ertem mire fel tartod szamon mennyibe kerult.
Mondjuk meg ha kozos kasszan vagytok, akkor is fillerszexualas felhanytorgatni ezer forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!