Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te elhagynád a párod ha évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elhagynád a párod ha évek óta nem él nemi életet és nem akar orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt és 6-7 éve nem megy neki.Azt mondta ez a korral jár most 60 éves.Ha nem tetszik akkor menjek ha nekem mindig azon jár a eszem és az a fontos:(

Szeretem de ez nem jó így de félek ezért bunkóság lenne elhagyni.

2013. aug. 8. 13:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
95%

Végigolvastam az összes kommentet. Módosítanám a véleményemet, hiszen látom, már mások is leírták, me Te is, hogy változást nem remélhetsz. Gondolj arra, hogy még fiatal vagy, időben vagy, neked is jogod van ahhoz, hogy boldog családi életet élj, szeressen egy férfi, aki gyengéd hozzád, és főleg, hogy legyen gyermeked.

A szex hiánya fiatal korban komoly betegségek forrása is lehet. Azt mondanám, hogy ha nem változik meg a párod, akkor lépj ki ebből. Te mindent megtettél, ő közömbös, sőt, terhére vagy, mert nap mint nap szembesülnie kell azzal, hogy a férfiassága már nem a régi, és azért is rideg veled és mindannyiszor megaláz azzal, hogy zaklatásnak veszi a közeledésedet. Tovább kell lépned. Egy életed van. Attól még lehettek jó kapcsolatban, s ha szüksége lesz valamikor, gondoskodhatsz is róla, de egyetlen életed van, és ne áldozd fel értelmetlenül.

2013. aug. 8. 21:43
 62/64 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején szerelemből mentél hozzá? Gyereket nem akartatok soha? Van valami hibád, ami miatt félsz új életet kezdeni? vagy csak nem mersz?
2013. aug. 8. 23:15
 63/64 anonim válasza:

Hasonlo helyzetben vagyok 3 eve. Nälunk csak 15 ev a korkülönbseg, ö most 57 eves...

Ö sem akar ezzel orvoshoz fordulni.

Nem csalom.

Szoval reszvetem. De te annyira fiatal vagy, neked vältanod kellene, mert ez nem elet.

2013. dec. 3. 19:03
 64/64 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretem és nem tudnám csak ezért elhagyni.Megoldjuk másképp a dolgot:)

utolsó a te párod mit mond miért nem akar orvoshoz menni?Nála mióta van ez?

2013. dec. 4. 07:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!