Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elhagynád a gyerekeidet -...

Elhagynád a gyerekeidet - akár rövid időre is - mert úgy érzed, nem bírod tovább?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 11:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. megoldanám máshogy a pihenést a kikapcsolódást.
2011. febr. 18. 11:31
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Eszembe se jutna... Az ember sok mindent kibír, főleg, ha gyerekei vannak. Nem tudnék úgy kiborulni, hogy annak ők kárát szenvedjék, de el se hagynám őket emiatt. 4 gyerekem van...
2011. febr. 18. 11:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy "elhagyni"?

Egy hétvégéért kettesben a férjemmel a fél lábamat odaadnám, csak nem tudjuk megoldani sem, és kifizetni sem.

Alig várom, hogy elég nagyok legyenek, és elmehessenek egy kéthetes nyári táborba. :)

Sokszor érzem úgy, hogy "nem bírom tovább", mivel a nagyobb elég problémás eset, nem olyan mint a többiek. :(

Ha állás lenne, már felmondtam volna párszor ebben a hónapban. De ez nem az, úgyhogy csinálni KELL.

2011. febr. 18. 11:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

nem, annál önzőbb vagyok. Ha az ég a földre esik, akkor is képes vagyok egyedül megoldani a szitut, ez a hitvallásom.

Múlt héten beteg voltam, férjem kórházban. Anyámnak könyörögnie kellett, hogy költözzünk hozzá pár napra, mert amikor majd leestem a rosszulléttől a lábamról, akkor is azt hittem, ura vagyok a helyzetnek és el tudom látni a fiamat.

2011. febr. 18. 11:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég abba belegondolni, hogy én hogyan éltem volna meg kiskoromban, ha anya "elhagy" engem és a tesómat. Vége lett volna a világnak.
2011. febr. 18. 11:36
 6/17 anonim ***** válasza:
Attol fugg mennyi idorol van szo,ha mondjuk egy ejszakara hogy tudjak aludni akkor talan igen.attol is fugg mennyi idos a gyerek,2-3evesen szivesen odaadom majd egy napra a nagyinak.
2011. febr. 18. 11:47
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa, én nem erre gondoltam! 2-3 nap nagyiéknál az nem elhagyás (az én szótáramban).
2011. febr. 18. 11:52
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
11:47 en az akar rovid idore gondoltam.
2011. febr. 18. 11:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit értesz ez alatt. Rövid időre nem lehet "elhagyni" valakit, számomra az elhagyás azt jelenti, hogy ez egy végleges állapot.

Azt viszont már számtalanszor megtettem, hogy megkértem anyukámat, vigyázzon a fiamra egy egy estére, vagy pár napra, mert nekem is kell a kikapcsolódás. Szerintem ez természetes. De ez nem elhagyás, hiszen szó se volt róla, hogy végleg ott marad, vagy hogy nem tudom, mikor jön vissza. Csak arról, hogy rábíztam a nagymamájára egy meghatározott időre (pár órától pár napig terjedő időszakra, természetesen mindig megbeszélve, hogy meddig lesz ott).

2011. febr. 18. 11:56
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vélem, ha valakiben megfogalmazódik ez a kérdés,akkor komoly gondok vannak,amire sürgősen megoldást kell találni.Egy-két napra,bízd a nagyikra, barátnőre vagy akiben megbízol a gyermeked/gyermekeidet és csináld azt, amit régen (család alapítás előtt) nagyon szerettél.Remélem megtalálod a lelki békéd, mert egy anyának a gyermeke a szívéből szakad le és biztos vagyok benne,hogy soha nem dobnád el magadtól szíved egyetlen egy darabját sem.

3hós tündér lányka anyukája

2011. febr. 18. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!