Normális ez? (Kèrdès rövid magyarázat hosszù)
18 éves vagyok és kb egy éve babát szeretnèk és családot. nem tudom mièrt érzek így.. páromnak elmondtam akivel3 éve vagyunk együtt ès kinevetett, ki is jelentette, h neki még vagy5èvig nem kell gyerek ès házasodni meg összeköltözno sem akar (23èves) nemtudom mi van velem de érzem, h csakk akkor lenne teljes az életem ha lenne egy gyermekem..
most megyek 2 éves suliba... de nagyon vondolkozok, h mi legyen?!!? Szakitsak a barátommal mert nem egyezik a jövőkèpünk?
magamból kiindulva....én 18 évesen arra vágytam,.hogy éljek!sose vonzottak a gyerekek,főleg nem a kicsi babák(pedig a rák csillagjegyemhez mindig ezt kötötték,h.családcentrikus)
Az,hogy Te arra vágysz,lehet tudat alatt már el szeretnél szakadni otthonról,egy külön családba...nem lebeszélni akarlak,de egy baba/gyerek nagyon sok lemondással jár,és nagyon de nagyon megváltoztatja az életed.Inkább barátkozz kisgyermekes anyukákkal,vagy vállalj bébiszitteri munkát a suli mellett,addig,míg a barátod kicsit érik a családra.
az hogy ő még nem akar gyereket,tök normális,a pasik később érnek.az lenne a fura,ha már akarna :-)
Hát én azt hiszem a barátod nem szeret eléggé, ha ilyeneket mond, függetlenül attól, hogy akar-e gyereket vagy nem. Ha szeretek vkit, nem beszélek úgy, hogy áááá, addigra úgysem leszünk együtt! :-S
Ami pedig téged illet: amit írt vki, hogy legyél bébiszitter, az tök jó ötlet! Tapasztalatszerzésnek is, meg kicsit "kiélheted" a gyerek utáni vágyaidat és lehet hogy rádöbbensz, hogy egy gyerek a lemondáson kívül fárasztó és 24 órás "szolgálatot" jelent! Persze a legszebb dolog - legalábbis nekem! :-)
Nem semmi egy pasid van!!!Én nálam már ott repült volna, hogy közli, hogy itt hagy, mert megy Németországba, és azért nem tervez velem!Ha szeretne azt tervezné, hogy hogyan mentek együtt Németbe..Na mindegy
Gyerek.Igaz én se vagyok egy hű de öreg így 23 évesen, de azt mondom, hogy még fiatal vagy..Éld ki magad, élvezd a kötetlen és felhőtlen életet.A gyerek az óriási felelőség, és energia, odaadás!!Elhiszem, hogy vágysz rá, hisz nő vagy, és ennél nagyobb boldogság nincs is az életben, de tényleg nem szabad el hamarkodni.
Az is fontos, hogy kivel csinálsz..mert ugye, ha terhesen ott hagynak az szívás!
7 hós babás anyuka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!