Elkezdjük az ovit vagy ne? (magyarázat lent)
Sziasztok.Kicsit fura lesz a kérdésem.Kisfiam korababa volt így (gondolom én) ebből adódóan később lett szobatiszta.Most 4 éves lesz novemberben és kb egy hónapja nem látott pelust.Sajnos nem vették fel oviba sem így, ezért kértem a gyeshosszabbítást amíg nem jár óvodába és én nem tudok dolgozni.Megkaptam azzal a feltétellel hogy amíg a gyest kapom addig a kicsi nem kezdheti meg az ovit (amit meg is értek, el is fogadtam).
Viszont mivel korábban megpróbáltam beíratni, most (főleg h már azóta szobatiszta) felvételre került, elsején kezdődött volna a beszoktatás.
Mivel erre a hónapra várom a kistestvérét és rémisztgettek azzal, h ő is korábban fog jönni úgy gondoltam simán jó lesz mert mire megkezdődik az ovi, addigra meglesz a kicsi is és utána kapom a gyest (mármint a kicsi után) így a nagy elkezdheti az ovit, főleg, h már nagyon igényli a gyerektársaságot meg elég nagy hozzá.
Viszont a kicsi még em született meg, a nagyot pedig nem mertem bevinni beszoktatni mert félek ha most elkezdi (akár 2 héttel a tesó születése előtt is) akkor megbüntetnek ha felveszem még ezt a havi gyest utána (pedig ugye ilyenkor kell a legjobban a pénz mikor gyerek születik).Most szerintetek 1-2 hét miatt lenne ebből probléma?Be merjem vinni az oviba?Vagy mit tegyek?Régebben járt bölcsibe még másik városban laktunk azt nagyon szerette és most is vágyik már az ovira, na meg nekem is jó lenne kicsit ha megszületik a tesó és a gyerek oviba is jár.Remélem nem hangzik gonoszul, nem lepasszolni akarom de valóban könnyebb lenne, főleg, h nagyon hiperaktív a fiam és segítségem sincs, a férjem meg sokat dolgozik.Ti mit tennétek?Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom a problémát.
Beadod a gyereket, lemondod a gyest. NEma teljes haviról mondasz le, hanem a mai dátummal, ez ár ezer forint lesz csak, ami kiesik. Ha megszületett a másik, rögtön igénylitek ismét a gyest.
Hol itt a probléma?
kedves utolsó: ez így túl egyszerű :D:D:D
(francokért kombinálok én túl mindent?) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!