Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elhagynád a gyerekeidet -...

Elhagynád a gyerekeidet - akár rövid időre is - mert úgy érzed, nem bírod tovább?

Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 11:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

De nyáron nekem is megfordult a fejembem, hogy egyszerűen elvonulok egy kolostorba pár hétre, ahol csönd és n nyugalom van:-))

Néha kell lazulás, egy-két, nap gyerekek nélkül, legutóbb szombaton nem aludtak itthon, koncerten voltunk.

2011. febr. 18. 12:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az 'elhagynád' szóból én arra következtetek, hogy a kérdező hosszabb távra gondol. Így a válaszom: SOHA!!!
2011. febr. 18. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Sohasem tennék ilyet. Még ha kilehelem a lelkem, akkor sem.
2011. febr. 18. 14:42
 14/17 A kérdező kommentje:

Hármasikreim vannak. Imádom őket, ők az életem. De gondolhatjátok, mennyire nehéz 3 egykorú apróságot egyszerre ellátni. Ráadásul segítség nélkül. Nagyszülők messze, apa reggeltől estig távol. Aztán 1 éves korukban apa elment. Mert soha nem jártunk sehova, és szerinte megváltoztam, csak a gyerekek számítottak. 2 hétig felénk sem nézett. Teljesen kikészültem. Egy nap bejelentette, hogy eljön látogatóba. Én addigra már azon a szinten voltam, hogy komolyan féltem, nem tudom Őket megfelelően ellátni. És vessetek meg, de már rájuk is haragudtam. Amikor a férjem pénteken hazaért, kisétáltam az ajtón, és azt mondtam neki vasárnap jövök.

Azt a 2 éjszakát az autómban csöveztem, és végiggondoltam mindent.

Nem írom le a vasárnap esti veszekedést, és a továbbiakat sem, de végleg elhagyott. Én pedig ettől a 2,5 naptól rendbe jöttem, már tudtam, hogyan tovább. Most van folyamatban a válás. Visszajönne, de én már nem tudom vele újrakezdeni. Most azzal fenyeget, ha nem fogadom vissza, elveszi tőlem a gyerekeket, mert elhagytam Őket.

2011. febr. 18. 14:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el a többi választ de leirom az én történetemet.Több mint 12 év házasság és sok évnyi veszekedés után egy este úgy összekaptunk hogy eldöntöttem itt a vége és elmentem otthonról.A gyerekek már aludtak igy ott hagytam őket gondolván hogy reggel majd értük megyek.Persze már hiába mentem be se engedtek a házba sőt még aznap délelőtt bejelentette a gyámügyön hogy elhagytam a gyerekeimet.Másfél év pereskedés után tudtam visszaszerezni a gyerekeimet.Hát én jól megszivtam ,kivánom neked hogy te ne járj igy!
2011. febr. 18. 15:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet többé ne csinálj, de emiatt nehogy visszafogadd! Erre hivatkozva nem tudja elperelni tőled a gyerekeket, ugyanis nem felügyelet nélkül hagytad őket, hanem az apjukkal. AMi nem tilos, sőt, teljesen természetes.

Másrészt: bizonyítsa be, hogy leléptél...

De most már figyelj oda, hogy ne találjon fogást rajtad!!!

2011. febr. 18. 16:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen miatt nem fogják elvenni. Hiszen ő ennél sokkal hosszabb időre hagyta el őket, nem? Ő, amikor lelépett, rád bízta őket, még ha nem is volt kimondva. Amikor ő eljött látogatóba, akkor te meg rá bíztad őket. Ez nem elhagyás. Sehol nincs az kőbe vésve, hogy a gyerekekre csak az anyjuk vigyázhat, éjjel nappal, hiszen az apa is épp úgy szülő, is kivehetné a részét.
2011. febr. 18. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!