Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akar csalni?

Figyelt kérdés
Tíz éves kapcsolat, házasok vagyunk, két gyermekünk van. Férjemről kiderült, hogy sexpartnerkereső oldalra regisztrált, illetve azon kívül is nőket keresgél. Számonkértem, de állítja hogy engem szeret. A gond az hogy csinos 20 év körüli nőket és asszonyokat keresgélt, ami engem nagyon bánt. Én sem vagy kövér, olyan vagyok mint a kapcsolatunk elején. Nem értem miért tette. Annyira rosszul esik. Ugyanannyi centi és kiló vagyok mint terhességem előtt. 160 cm 60 kg. Nagy mellek, és keskeny csípő. Ráadásul mindig diétázzam, fogyóztam is, h ezt megtartsam. Mégis vékonyka nőket keresgél.. Miért?
2013. júl. 30. 21:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerlek, nem akarlak megbántani, de az eszedbe se jutott, hogy egy ember minőségét nem csupán a számok határozzák meg?
2013. júl. 30. 22:05
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a kinézeten van a lényeg,hanem azon,hogy ti hogy viszonyultok egymáshoz mondjuk szexuális téren. Akkor szoktak átlagban a férfiak félre lépni mikor már otthon nem kapnak meg mindent,ellaposodik a kapcsolat és kényelmesebb nekik egy szexpartnert keresni,mint fellendíteni a kapcsolatot vagy beszélgetni kettőtökről.
2013. júl. 30. 22:05
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne akadj le a lényegtelen részleteken, nem az számít, hogy milyen külsejű szexpartnert keresett, hanem hogy lépéseket tett a a hátad mögött, ismerkedést, félredugást szervezett.
2013. júl. 30. 22:10
 4/25 anonim ***** válasza:
52%

Ne a testedben keresd a hibát, dögös csajszi lehetsz, ilyen alakról álmodik sok pasi..

talán máshol van a bibi..

pasi vagyok, elmondhatom, hogy a feleségem baromi jól nézett ki, mégis körülnéztem..

azt ne feledd, jobb nő nincs... csak...más.

ja, egyébként meg fog csalni.. csinálj úgy, mintha nem vennéd észre. a többi megoldás csak rosszabb lehet.

2013. júl. 30. 22:12
 5/25 anonim ***** válasza:
70%
Nem biztos, hogy a kulsoddel van a gond, inkabb a szex minosegevel lehet. Elegszer vagytok egyutt? El meri mondani a "perverzebb" vagyait?
2013. júl. 30. 22:15
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólóval egyet kell értenem. Kényelmesek a pasik nagyon (tisztelet a kivételnek) Lehet, hogy le leszek pontozva, de nálam az segített, hogy én is elkezdtem nézelődni (legalábbis úgy csináltam, mint aki nézelődik) és ezzel felkeltettem az érdeklődését újra.
2013. júl. 30. 22:16
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Közben írtak egy páran, a 2. válaszolóra gondoltam, mint előttem szólóra.
2013. júl. 30. 22:17
 8/25 A kérdező kommentje:
De a sex rendben van. Vagyis szerintem. Mindig megbeszéljük hogyan. Sőt ahogy teltek az évek szinte változatosabb lett. (helyszín, pozíció) már olyanokban is venne voltam amiben régen nem. Erre kiderül, hogy több hónapja nézelődik. Nekem ez nagyon rosszul esett. Nem tudom mit gondoljak. Mit rontottam el? Leginkább férfiakhoz szól a kérdésem, az a duma, hogy hűséget fogadtam nem vakságot, mennyire elfogadható? Nem tudok kedves lenni vele a történtek miatt. Ráadásé akkor derült ki minden amikor úgy tűnt teljesen egymásra hangolódtunk.
2013. júl. 30. 22:32
 9/25 A kérdező kommentje:
3-as! Állítja, hogy nem d.gott volna félre, csak megnézte őket mert minden férfi megnézi. Én nem hiszem, mondtam is, hogy ez csak egy szint. Ha nem derül ki már továbblépett volna. Sőt, azon agyalok, mivan ha megtette, csak azt úgysem tudom meg. Esküszik hogy nem, de én már nem tudok hinni. Nem is tudom közel engedni, mert nincs már önbizalmam sem emiatt..
2013. júl. 30. 22:38
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez kifogás csak. Oké, hogy sok férfi nézeget, de ahhoz nem kell regelni...
2013. júl. 30. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!