Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akar csalni?
Figyelt kérdés
Tíz éves kapcsolat, házasok vagyunk, két gyermekünk van. Férjemről kiderült, hogy sexpartnerkereső oldalra regisztrált, illetve azon kívül is nőket keresgél. Számonkértem, de állítja hogy engem szeret. A gond az hogy csinos 20 év körüli nőket és asszonyokat keresgélt, ami engem nagyon bánt. Én sem vagy kövér, olyan vagyok mint a kapcsolatunk elején. Nem értem miért tette. Annyira rosszul esik. Ugyanannyi centi és kiló vagyok mint terhességem előtt. 160 cm 60 kg. Nagy mellek, és keskeny csípő. Ráadásul mindig diétázzam, fogyóztam is, h ezt megtartsam. Mégis vékonyka nőket keresgél.. Miért?
Ugyan ezen kaptam rajta a majdnem ferjemet... 1hetes videki munkaja volt melynek utolso napjan regisztralt allitja h nem o volt... (Hanem exe, zavarja h 7vegen osszehazasodunk..van kozos gyerekuk, azota lett uj csaladja, de az a srac is elhagyta stb..)De bennem motoszkal azota is :( 169centi es 53kg vagyok, van mar egy gyermekem es hiaba olyan a testem mint elotte volt az onbizalmam nulla :( ugy gondoltam rendben van a szex koztunk... Erre jon ez.... Jo siman kinezem az exbol h o volt mert azota fenyegetozik h mi drogozunk :) kozben o jar bulizni 7vegente... Hol nalunk van a gyerkoc hol az anyjanal a kisebbik gyereke pedig a srac anyjanal...probalok hinni de nehez.... Azota fusztral sex kozben h biztos ram osszpontosit e...
2013. júl. 31. 07:42
22/25 A kérdező kommentje:
Igen én is magamban keresem a hibát, hogy nem vagyok neki elég csinos, mert más típusú nőket néz. Most hiába ígérte le a csillagokat, nem tudok bízni benne.Köszönöm mindenkinek a választ.
2013. júl. 31. 08:13
23/25 anonim válasza:
Nem az számít, hogy hogy nézel ki, hidd el. A világ legjobb nőjét is unja már valaki. Nagyon nehéz fenntartani az állandó vonzalmat és gyengédséget egy kapcsolatban. Tíz év után ez valahol érthető, még ha eléggé szemét dolog is a férjed részéről ez az ismerkedősdi.
Azt viszont nehezen tudom elhinni, hogy ha valaki sexpartnerkereső oldalra, akkor ott "csak" nézelődik.
2013. júl. 31. 09:13
24/25 anonim válasza:
Nem értem, ezt a "biztos én vagyok a hibás" dumát. Félreakar lépni, más nőket nézeget. Most akkor miért vagy te a hibás? Ő a hibás.
Szépen regisztrálj fel te is pár oldalra, és amikor láthatja, kezdd el nézegetni a pasikat. Ettől reméljük majd észhez tér. Ha nem, akkor meg ideje meg elgondolkozni rajta, hogy megéri-e mentegetni ezt a házasságot?
2013. júl. 31. 10:27
25/25 anonim válasza:
Elvált férfiemberként mondom: bizony ez megcsalás.
Akkor is az, ha esetleg még nem történt semmi, senki mással.
Először nézelődsz, a regisztráció viszont már megfontolt lépés.
Aztán rádtalál valami vonzónak tűnő nő, - én ekkor fizettem be az sms- díjat, hogy hátha...
Aztán már én is kezdeményezhettem...szóval megvan ennek a saját belső sordása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!