Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akar csalni?

Figyelt kérdés
Tíz éves kapcsolat, házasok vagyunk, két gyermekünk van. Férjemről kiderült, hogy sexpartnerkereső oldalra regisztrált, illetve azon kívül is nőket keresgél. Számonkértem, de állítja hogy engem szeret. A gond az hogy csinos 20 év körüli nőket és asszonyokat keresgélt, ami engem nagyon bánt. Én sem vagy kövér, olyan vagyok mint a kapcsolatunk elején. Nem értem miért tette. Annyira rosszul esik. Ugyanannyi centi és kiló vagyok mint terhességem előtt. 160 cm 60 kg. Nagy mellek, és keskeny csípő. Ráadásul mindig diétázzam, fogyóztam is, h ezt megtartsam. Mégis vékonyka nőket keresgél.. Miért?
2013. júl. 30. 21:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam :( köszi a válaszokat.
2013. júl. 30. 22:45
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kg és a centi határozza meg, hogy te kellesz egy férfinek.
2013. júl. 30. 23:08
 13/25 anonim ***** válasza:
64%

*Férjemről kiderült, hogy sexpartnerkereső oldalra regisztrált, illetve azon kívül is nőket keresgél.*

Ez az ember nem megakar csalni, hanem már megtette és több kell neki.ű

Bocs a nyiltságért.

2013. júl. 30. 23:10
 14/25 A kérdező kommentje:
Ezt miből gondolod? Az, hogy regisztrált valahova ezt jelentené? Nem tudom, szerintem nem tette meg. Bár mindig másként gondolom. De akkor miért akar most annyira kedves lenni? Mindent előröl kezdeni. Akkor mi értelme lenne?
2013. júl. 30. 23:21
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert bukott előtted azért próbálkozik, semmi más miatt.

A baj ott van, hogy már keresi a dolgokat.Tehát te ellenőrizheted, 7 lakat alatt tarthatod, akkor is az első adandó alkalommal lépni fog.

Nem őt kotorják, hanem már keresi a kotrást, tudatosan, módszeresen. Ha érted mire akarok kilyukadni.

2013. júl. 30. 23:30
 16/25 A kérdező kommentje:
De én mondtam neki, ha nem jó, akkor beszéljük meg. Ha pedig élni akar mondja meg és menjen. De állítólag én kellek neki és eddig hülye volt. ( ő mondta, nem én) ha annyira meg akarna csalni akkor is így viselkedne? Már tényleg nem tudom mit gondoljak...
2013. júl. 30. 23:37
 17/25 anonim ***** válasza:
80%
mát megcsalt gondolatban...ne haragudj de most majd kezdődnek a hazudozások, a hitegetések míg újra le nem bukik
2013. júl. 31. 00:16
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Amit most írok, az nem biztos, hogy Nálatok is így van, hiszen Te ismered a férjed, Te tudod, mi van kettőtök között, csak leírom, hogy szerintem mi lehet az ok:

Persze, hogy nem akar elhagyni, Te nyújtod számára a kényelmes, meleg otthont. Azért dühös magára, mert lebukott előtted, és nem azért, amit tett. A legjobb esetben is most az ijedtség miatt rövid időre felhagy a keresgéléssel, aztán, ha megnyugodtál kezdi az egészet elölről, max. fifikásabban. Egy egyenes ember, aki nem akar félremenni, az nem regisztrál, és nem a hátad mögött csinál dolgokat.

Amit most indokként mondott Neked, az csak az ijedtség miatt van, mert hirtelen nem tudta, mit kezdene, ha szétmennétek. Sajnos ez csak szöveg...

2013. júl. 31. 00:25
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor miért akar most annyira kedves lenni? Mindent előröl kezdeni. Akkor mi értelme lenne?"

Azért teper, mert nem az életét akarta felborítani, nem szerelmes, nem szeretője van, hanem szexpartne, legalábbis azt keresgélt bőszen. Ez független attól, hogy otthon mi van, te mi mindenre vagy kapható, hogyan nézel ki... a hűség fejben dől el és ez a férfi eldöntötte, hogy -bár veled akar élni- félre fog izélni, csak úgy, az izgalom miatt.

Nagyon jól gondold meg, mit teszel, hogyan viselkedsz ebben a kényes helyzetben. Vagy most megérteted az úriemberrel, hogy elveszïtheti a családját, ha a farka után megy, vagy évekig gyötrődhetsz, mert hol itt-hol ott fogsz valami árulkodó jelbe botlani, amit persze majd mindig kimagyaráz...

2013. júl. 31. 05:28
 20/25 anonim ***** válasza:
50%
A kíváncsiság mint indok mennyiben elfogadható? Míg a saját kis nyugis életetekben, a kényelmi zónán belül kihasználja az internet adta lehetőséget? Míg más kézimunka mintát tölt le, vagy recepteket olvas, házi praktikák, gyereknevelési tanácsok, stb. érdekli, egy férfinál előbb utóbb a szex is előjön. Ne tudd meg, hány kollégám számítógépén vannak pucér nőcis képek, fotók, és hány számítógép előzményeiben vannak szex témájú oldalak :) Ettől függetlenül egyik sem kurv_ázik, dug félre, de a kíváncsiság nagy úr.
2013. júl. 31. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!