Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akar csalni vagy csak ábrándozik, hogy milyen lenne mással?
Már több, mint 4 éve vagyunk együtt. Egyszer szakítottam vele, mert sex társkeresőn volt regisztrálva, és miután én is regisztráltam annak érdekében, hogy megtudjam képes lenne-e találkozni a "nővel". Sajnos eljött a találkozóra, sőt a találkozásig jó pár sms-t is váltott a "nővel" (velem). Mikor meglátott a találka helyen esküdözött, hogy tudta, hogy Én vagyok.
1. Állítása szerint a profilba egy volt gimis osztálytársam képét töltöttem fel és Ő már onnan tudta, hogy Én vagyok. (A google-be kerestem rá egy képre és azt töltöttem fel, tehát FAIL!)
2. Állítása szerint érdekesnek találta, hogy mindig akkor jött sms-e amikor ép nem votlam a közelében. (Nem is egyszer a barátnőmmel küldettem el az sms-eket, mikor a párom mellett voltam, és amikor jött az sms és megkérdeztem,h ki írt még azt mondta, hogy a főnöke az...mivel vele mindig is hívást kezdeményezett és msot hirtelen sms-t pötyögött megkérdeztem,hogy miért ír? Miért nem hívja vissza...erre rezzenéstelen arccal az volt a válasza: Mert külföldön van), holott a "nőnek" írt vissza.
És még sok minden mást máshogy mondott el, mint ahogy a valóságban történt.
A lényeg, hogy ellenkező esetben én a föld alá lennék elásva. Ha egy pasi úgy néz rám, ahogy neki nem tetszik már nyílik a bicska a kezében....akkor hogy is van ez?
A mai nap ismét megtaláltam egy sextárskeresőn. A végleges regisztrációhoz (ahhoz, hogy Ő is tudjon keresni) egy sms-t kell elküldenie a 06-91-es számra,de ennek ellenére már a kereső kidobta, mint "sexre 1*1" keresőt...
22 vagyok, ő 32.
Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok... Hétfőn szólt a b.nőm, hogy megtalálta a páromat egy szextárs kereső oldalon..(sexinh.....y)... Felregeltem én is, mert próbára akarom tenni.. ha belemegy akkor tuti vége.. Mert ha 1X megtettem, mi a garancia, hogy többet nem fogja? szerintem semmi...
Mellékesen a páromnak az egyedülálló van bejelölve és szextársat - kapcsolatot keres... Kíváncsi leszek bele megy-e a 'játékba'..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!