Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akar csalni vagy csak ábrándozik, hogy milyen lenne mással?

Figyelt kérdés

Már több, mint 4 éve vagyunk együtt. Egyszer szakítottam vele, mert sex társkeresőn volt regisztrálva, és miután én is regisztráltam annak érdekében, hogy megtudjam képes lenne-e találkozni a "nővel". Sajnos eljött a találkozóra, sőt a találkozásig jó pár sms-t is váltott a "nővel" (velem). Mikor meglátott a találka helyen esküdözött, hogy tudta, hogy Én vagyok.

1. Állítása szerint a profilba egy volt gimis osztálytársam képét töltöttem fel és Ő már onnan tudta, hogy Én vagyok. (A google-be kerestem rá egy képre és azt töltöttem fel, tehát FAIL!)

2. Állítása szerint érdekesnek találta, hogy mindig akkor jött sms-e amikor ép nem votlam a közelében. (Nem is egyszer a barátnőmmel küldettem el az sms-eket, mikor a párom mellett voltam, és amikor jött az sms és megkérdeztem,h ki írt még azt mondta, hogy a főnöke az...mivel vele mindig is hívást kezdeményezett és msot hirtelen sms-t pötyögött megkérdeztem,hogy miért ír? Miért nem hívja vissza...erre rezzenéstelen arccal az volt a válasza: Mert külföldön van), holott a "nőnek" írt vissza.

És még sok minden mást máshogy mondott el, mint ahogy a valóságban történt.

A lényeg, hogy ellenkező esetben én a föld alá lennék elásva. Ha egy pasi úgy néz rám, ahogy neki nem tetszik már nyílik a bicska a kezében....akkor hogy is van ez?

A mai nap ismét megtaláltam egy sextárskeresőn. A végleges regisztrációhoz (ahhoz, hogy Ő is tudjon keresni) egy sms-t kell elküldenie a 06-91-es számra,de ennek ellenére már a kereső kidobta, mint "sexre 1*1" keresőt...

22 vagyok, ő 32.

2011. máj. 12. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
O_O Hajtsd el a srácod... ez nagyon kellemetlen, én biztos hogy konyhakéssel vártam volna a találkozón...
2011. máj. 12. 16:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...gondolhatod, hogy nem véletlenül kapott még egy esélyt! De msot mi a fenéért csinálja megint? Amikor kirobbant a balhé azt mondta, hogy Ő csak szórakozik nem gondolta komolyan. Természetesen erre megint az volt a válaszom, hogy ha Én szórakoznék így már rég a kertben lennék elásva....Már 4 éve élünk együtt és szerintem minden tőlem telhetőt megadok neki, akkor miért??Ha megkérdezném úgy is letagadná, vagy elkezdene kiabálni,ami nála annak a jele, hogy hazugságon érték és legjobb védekezés a támadás.
2011. máj. 12. 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát elég egyértelműen meg akar csalni. Ha zavar, márpedig nyilván zavar ez a pofátlan stílus ahogy mindezt kezeli, akkor hagyd el
2011. máj. 12. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne higgy..Ez nem szórakozás..Szerettem, imádtam a párom..Aztán megtudtam hogy megcsalt..Egy világ omlott össze bennem..Bele néztem a telefonjába, és kész..amit ott találtam senkinek nem kívánom..Aztán azt mondta hogy csak szórakozott..Gondolhatod..:)Milyen szórakozás ez?Normálisak ezek??Gondolkodtam mit nem adtam meg neki, hol rontottam el..Majd mikor falhoz állítottam elvette a telefonomat a lakáskulcsomat, és a pénzemet nem túl humánus körülmények között..Kirakott az utcára..Nem volt semmim csak a ruha ami rajtam volt..De a barátaim felkaroltak..Azóta is zaklat hogy bánja, kezdjük újra..stb..stb..Nem bocsátok meg..Azért írom neked ezt le mert hidd el van élet mindenki után..A legjobb döntésem hogy nem mentem vissza..Boldog vagyok..Szakíts mert az ilyenek nem változnak, és csak felörlődsz..Nem benned van a hiba, hanem vannak ilyen emberek akiknek semmi sem jó..
2011. máj. 12. 18:49
 5/7 anonim válasza:

Szia! Én is ebben a helyzetben vagyok... Hétfőn szólt a b.nőm, hogy megtalálta a páromat egy szextárs kereső oldalon..(sexinh.....y)... Felregeltem én is, mert próbára akarom tenni.. ha belemegy akkor tuti vége.. Mert ha 1X megtettem, mi a garancia, hogy többet nem fogja? szerintem semmi...

Mellékesen a páromnak az egyedülálló van bejelölve és szextársat - kapcsolatot keres... Kíváncsi leszek bele megy-e a 'játékba'..

2011. máj. 12. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is a sexinhun-on találtam meg!De még nincs aktiválva a regisztrációja...
2011. máj. 16. 16:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Jajj ne szomorítsatok így el :S Akkor kezdhetek el spórolni, ha költözésre kerülne a sor? :/
2011. máj. 16. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!