Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt hiszi meg akartam csalni, mit tegyek? Sürgős
Figyelt kérdés
A barátom azt hiszi meg akartam csalni, kb. 3 hete egy baráti összejövetelen. Űgy indult, hogy beszélgettem egy órát egy nálam 12 évvel idősebb férfival.. Beszélgettünk tök hétköznapi dolgokról, szüleinkről, munkahelyről, suliról.. Elég sokan voltak körülöttünk, nem vonultunk félre. Ez idáig nem is volt probléma a páromnak, csak amikor ez a férfi azt kezdte terjeszteni, hogy 'felajánlottam neki hogy megd*gjon', ott pattant el nála a húr és nem hisz nekem :S mit tehetnék???2011. szept. 17. 09:25
1/5 anonim válasza:
legközelebb majd megválogatod hogy kivel trécselgetsz
2/5 A kérdező kommentje:
abban biztos vagyok, de nekem nagyon fontos lenne hogy a barátom megértsen:S
2011. szept. 17. 09:34
3/5 anonim válasza:
üljetek le,beszéljétek meg,mond neki hogy neked nagyon rosszul esik hogy nem hisz neked pedig Te nem csináltál semmit,jó hülye f...lehet az az ember aki ilyet kitalált
4/5 anonim válasza:
van oka hogy ne neked higgyen? mert ha nincs, akkor egy se¤¤fej
5/5 napietus válasza:
figyelj, beszélgess el vele, hogy miért hisz jobban egy idegennek, mint neked. valamint, hogy mennyire tartja életszerűnek azt, hogy több ember előtt felkínálkozol valakinek, akivel 1 órája beszélsz. ha ennyire tart, az már rég rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!