Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajt csináltam. Félreléptem, majd szakítani akartam, de a másik srác most le akar buktatni a barátom előtt. Mit tegyek? :S
Próbálom rövidre fogni, de picikét bonyolult a helyzet.
Szóval az van, hogy 1 éve van barátom, és hát igazából vele minden jó volt, mert nagyon rendes fiú, szeret, sokszor szokott hozni virágot, udvarias, kedves, meg minden, és nagyon szeretem, de ennek ellenére is közbe jött egy másik srác.
Hiba volt, tudom, de akkor még úgy éreztem, hogy ezzel a másik sráccal van közöttünk valami szikra. Vele sokkal szenvedélyesebb volt a kapcsolatom, és nagyon jól érezzük magunkat együtt. Eléggé hevesen csapta a szelet, mindenhová elvitt a kocsijával (eléggé jól megy a szüleinek), mentünk bulizni, ide-oda, és ennyi pezsgés soha nem volt a másik kapcsolatomban. Ez az új srác elhalmozott mindennel, és nagyon jól esett, hogy ilyen figyelmes meg minden, és nem sajnál tőlem semmit sem.
És aztán bonyolódtak a dolgok.
Az volt a baj, hogy a barátommal még nem feküdtem le, mert azt mondta, megvárja, amíg én is úgy érzem, hogy neki szeretném adni magamat (szűz voltam), viszont ezzel a sráccal meg lefeküdtem kb 2 hónap után, mert valahogy elsodort ez az érzés, hogy milyen jó meg szenvedélyes vele minden, csak aztán a barátom miatt szörnyű lelkiismeret furdalásom lett, mert ő eddig mindig rendes volt velem, és bűntudatom volt, hogy a háta mögött ilyet tettem, amikor ő már 1 éve várt rám.
Tanácsot kértem, hogy mit tegyek, és azt írták, hogy ez a gazdag srác csak szórakozik velem, és úgyis ott hagyna előbb-utóbb, ezért megmondtam ennek a jómódú srácnak, hogy részemről ennyi volt, és hogy végeztem vele, mert a barátommal szeretnék maradni, aki tényleg megérdemel engem. Erre ő azt mondta, ezt nem tehetem meg vele, főleg nem azok után, hogy mennyi idejét meg pénzét rám költötte. Ezen nagyon felhúztam magamat, hogy azt hiszi, engem csak úgy meg lehet venni, és elküldtem a fenébe. Mondtam, hogy undorodom tőle és soha többé nem akarom látni, mert már látom, hogy milyen ember. Erre el kezdett fenyegetőzni, azt mondta, csak kihasználtam őt és a pénzét, és megzsarolt, hogy elmondja a barátomnak, hogy lefeküdtem vele.
Igazából nem hiszem, hogy sokra menne vele, mert a barátom előbb hisz nekem, mint neki, elvégre őt nem is ismeri... azért az én szavam egy idegenével szemben sokkal többet ér a barátom szemében. De félek, mert elég befolyásos családja van a srácnak, és tuti keresztbe tudna tenni nekem valahogy, ha igazán akarja. :S
Nem tudom, hogy mihez kezdjek. Mit csináljak most? :S
Segítsetek, légyszi! :S Szerintetek mit tegyek?
L/17 (F/18 - barátom & F/19 - másik srác)
gratulálo kis ribanc.
18 éves korodra ihazi kis ribanc kur.vává váltál.
még hogy te szavad többet és MÉGIS MIÉRT ÉRNE TÖBBET?.....HISZEN MEGBASZADTAD MAGAD VELE.
PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF szánalmas vagy.Remélem jól keresztbe tesz neked az a pali.
inkább nem is írok már semmit.
aCpAoLcIaPlSyOpto
Kellemeset csalódtam benned:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!