Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy bajt csináltam. Félrelépt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bajt csináltam. Félreléptem, majd szakítani akartam, de a másik srác most le akar buktatni a barátom előtt. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Próbálom rövidre fogni, de picikét bonyolult a helyzet.

Szóval az van, hogy 1 éve van barátom, és hát igazából vele minden jó volt, mert nagyon rendes fiú, szeret, sokszor szokott hozni virágot, udvarias, kedves, meg minden, és nagyon szeretem, de ennek ellenére is közbe jött egy másik srác.

Hiba volt, tudom, de akkor még úgy éreztem, hogy ezzel a másik sráccal van közöttünk valami szikra. Vele sokkal szenvedélyesebb volt a kapcsolatom, és nagyon jól érezzük magunkat együtt. Eléggé hevesen csapta a szelet, mindenhová elvitt a kocsijával (eléggé jól megy a szüleinek), mentünk bulizni, ide-oda, és ennyi pezsgés soha nem volt a másik kapcsolatomban. Ez az új srác elhalmozott mindennel, és nagyon jól esett, hogy ilyen figyelmes meg minden, és nem sajnál tőlem semmit sem.

És aztán bonyolódtak a dolgok.

Az volt a baj, hogy a barátommal még nem feküdtem le, mert azt mondta, megvárja, amíg én is úgy érzem, hogy neki szeretném adni magamat (szűz voltam), viszont ezzel a sráccal meg lefeküdtem kb 2 hónap után, mert valahogy elsodort ez az érzés, hogy milyen jó meg szenvedélyes vele minden, csak aztán a barátom miatt szörnyű lelkiismeret furdalásom lett, mert ő eddig mindig rendes volt velem, és bűntudatom volt, hogy a háta mögött ilyet tettem, amikor ő már 1 éve várt rám.

Tanácsot kértem, hogy mit tegyek, és azt írták, hogy ez a gazdag srác csak szórakozik velem, és úgyis ott hagyna előbb-utóbb, ezért megmondtam ennek a jómódú srácnak, hogy részemről ennyi volt, és hogy végeztem vele, mert a barátommal szeretnék maradni, aki tényleg megérdemel engem. Erre ő azt mondta, ezt nem tehetem meg vele, főleg nem azok után, hogy mennyi idejét meg pénzét rám költötte. Ezen nagyon felhúztam magamat, hogy azt hiszi, engem csak úgy meg lehet venni, és elküldtem a fenébe. Mondtam, hogy undorodom tőle és soha többé nem akarom látni, mert már látom, hogy milyen ember. Erre el kezdett fenyegetőzni, azt mondta, csak kihasználtam őt és a pénzét, és megzsarolt, hogy elmondja a barátomnak, hogy lefeküdtem vele.

Igazából nem hiszem, hogy sokra menne vele, mert a barátom előbb hisz nekem, mint neki, elvégre őt nem is ismeri... azért az én szavam egy idegenével szemben sokkal többet ér a barátom szemében. De félek, mert elég befolyásos családja van a srácnak, és tuti keresztbe tudna tenni nekem valahogy, ha igazán akarja. :S

Nem tudom, hogy mihez kezdjek. Mit csináljak most? :S

Segítsetek, légyszi! :S Szerintetek mit tegyek?

L/17 (F/18 - barátom & F/19 - másik srác)

2011. aug. 15. 14:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

ne izgulj nekem is volt egy hasonló kalandóm és feltettem kérdésnek és mindenki írta kb azt mit neked. bár egyetértek ez télleg szemétségvolt tőled de mond el az igazat a barátodnak ha meg kidob tudod h ez a te hibád és megérdemled ne kezd rögtön veszekedéssel magaddal való okolással fogadd el h így kellett lennie mert bocs a kifejezésért p.cs@ voltál. ha naon nem megy majd a felejtés egyiknap ha egyedül vagy ídd le magad és káromkodj utánna jobban leszel! ha a 19 éves srác nem akar lekopni akk mond meg neki h nem te akartad h ennyit költsön rád! (egy ilyen tapasztalat senkinek nem árt)

am ha szabadvagy dugasdmeg magad a 19 évessel még párszor és utánna dobd!!

2011. aug. 15. 15:41
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

A kaja kész, te főzted, s most jöhet az étkezés. Legközelebb gondolkodj mielőtt cselekszel.

34 FFI

2011. aug. 15. 15:42
 13/23 anonim ***** válasza:
49%-os válaszoltál az 1-ik kérdésemre?
2011. aug. 15. 15:49
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem ám rád! Most hirtelen nem találom az ez előtti kérdésed, de tudom már ki vagy.

Megfizeted a tanuló pénzt, fogadd el. Tanuld meg egyszer, s mindenkorra, hogy a férfi nem attól férfi, hogy mennyi pénze van, és mennyi mindent ad meg neked...!

Őszintén szólva megérdemli a barátod, hogy megtudja! Ha szerencséd van, meg tudjátok beszélni...!

De szerintem kevés olyan férfi van, aki ez után ne dogba el a francba téged, és igaza is van.

2011. aug. 15. 17:02
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
Márpedig téged igenis megvettek :\ mondhatnám burkoltan, hogy hülye számító kurv@ vagy :D gusztustalan vagy úgy, ahogy vagy.
2011. aug. 15. 17:13
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
Bizony:D
2011. aug. 15. 17:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Meg is van...! Aki nem ismerné az előzmenyeket, annak itt van:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Kérdező... Pontosan a te fajtád miatt vannak a nők mindenféle ribancnak nézve... És még mindig kegyetlenül sajnálom a megcsalt barátodat...

2011. aug. 15. 17:19
 18/23 anonim ***** válasza:
28%
Bas.szátok meg bezzeg ha pasi csinálja ezt akkor rá nem mondtok semmi lyet.Miért a férfiak bármit megtehetnek??? ettől még nem lesz ribanc se ku.rva. csak ti vagytok szánalmas nyomorék kis csicskák
2011. aug. 15. 23:43
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
azé az "aki tényleg megérdemel engem" mondat befigyel XD
2011. aug. 16. 00:39
 20/23 anonim válasza:
UUU... wow. Elsőkörben azt mondtam volna, hogy talán megértem, mindenkinek besikerülhet egy kisebb félrelépés, de a régebbi beírásodat is elolvasva, te tényleg egy kib*szott, számító r.b@nc vagy, akinek csak a pénz számít, és átveri a szerencsétlen barátját. Mi ez, hogy a te szavad számít, meg majd neked hisz a barátod? És erre még büszke is vagy, hogy még jobban át tudod majd verni a barátodat? Szerintem igenis mondd el neki az igazat, ha tényleg rendes volt veled, és ha egy kicsit is szereted, tudnod kell, hogy nem ezt érdemli.
2012. márc. 11. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!