Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajt csináltam. Félreléptem, majd szakítani akartam, de a másik srác most le akar buktatni a barátom előtt. Mit tegyek? :S
Próbálom rövidre fogni, de picikét bonyolult a helyzet.
Szóval az van, hogy 1 éve van barátom, és hát igazából vele minden jó volt, mert nagyon rendes fiú, szeret, sokszor szokott hozni virágot, udvarias, kedves, meg minden, és nagyon szeretem, de ennek ellenére is közbe jött egy másik srác.
Hiba volt, tudom, de akkor még úgy éreztem, hogy ezzel a másik sráccal van közöttünk valami szikra. Vele sokkal szenvedélyesebb volt a kapcsolatom, és nagyon jól érezzük magunkat együtt. Eléggé hevesen csapta a szelet, mindenhová elvitt a kocsijával (eléggé jól megy a szüleinek), mentünk bulizni, ide-oda, és ennyi pezsgés soha nem volt a másik kapcsolatomban. Ez az új srác elhalmozott mindennel, és nagyon jól esett, hogy ilyen figyelmes meg minden, és nem sajnál tőlem semmit sem.
És aztán bonyolódtak a dolgok.
Az volt a baj, hogy a barátommal még nem feküdtem le, mert azt mondta, megvárja, amíg én is úgy érzem, hogy neki szeretném adni magamat (szűz voltam), viszont ezzel a sráccal meg lefeküdtem kb 2 hónap után, mert valahogy elsodort ez az érzés, hogy milyen jó meg szenvedélyes vele minden, csak aztán a barátom miatt szörnyű lelkiismeret furdalásom lett, mert ő eddig mindig rendes volt velem, és bűntudatom volt, hogy a háta mögött ilyet tettem, amikor ő már 1 éve várt rám.
Tanácsot kértem, hogy mit tegyek, és azt írták, hogy ez a gazdag srác csak szórakozik velem, és úgyis ott hagyna előbb-utóbb, ezért megmondtam ennek a jómódú srácnak, hogy részemről ennyi volt, és hogy végeztem vele, mert a barátommal szeretnék maradni, aki tényleg megérdemel engem. Erre ő azt mondta, ezt nem tehetem meg vele, főleg nem azok után, hogy mennyi idejét meg pénzét rám költötte. Ezen nagyon felhúztam magamat, hogy azt hiszi, engem csak úgy meg lehet venni, és elküldtem a fenébe. Mondtam, hogy undorodom tőle és soha többé nem akarom látni, mert már látom, hogy milyen ember. Erre el kezdett fenyegetőzni, azt mondta, csak kihasználtam őt és a pénzét, és megzsarolt, hogy elmondja a barátomnak, hogy lefeküdtem vele.
Igazából nem hiszem, hogy sokra menne vele, mert a barátom előbb hisz nekem, mint neki, elvégre őt nem is ismeri... azért az én szavam egy idegenével szemben sokkal többet ér a barátom szemében. De félek, mert elég befolyásos családja van a srácnak, és tuti keresztbe tudna tenni nekem valahogy, ha igazán akarja. :S
Nem tudom, hogy mihez kezdjek. Mit csináljak most? :S
Segítsetek, légyszi! :S Szerintetek mit tegyek?
L/17 (F/18 - barátom & F/19 - másik srác)
Istenem...Az ilyen férgek miatt mint te hisznek minket normálisakat pénzéhes rib@ncnak...
Mert te az vagy. Elhalmoznak minen jóval, és 2hónap után már dugsz is a csávóval, de a barátodnak aki kedves figyelmes szeret téged és vár rád amíg úgy érzed...Megcsalod?
HOGY LEHETSZ EKKORA EGY BALF@SZ?
Bocsánat, felhúztam magam...Egyszerűen már most utállak pedig nem ismerlek de remélem soha nem is foglak...
Undorító vagy. Szánalmas...
Hánynom kell. Kössz szépen, megint elveszett a hitem az emberiségben....
(Ami még gázabb hogy csak egy évvel vagy nálam idősebb...fúj...Mégiscsak egy sz@r ez a generáció...)
Ejha, Kedves Kérdező!
Gondolom, már túl vagy rajta, node azért:
" ...mindenhová elvitt a kocsijával (eléggé jól megy a szüleinek), mentünk bulizni, ide-oda, és ennyi pezsgés soha nem volt a másik kapcsolatomban. Ez az új srác elhalmozott mindennel, és nagyon jól esett, hogy ilyen figyelmes meg minden, és nem sajnál tőlem semmit sem. (...) Ezen nagyon felhúztam magamat, hogy azt hiszi, engem csak úgy meg lehet venni."
Nézd, lényegében erről van szó. Megvett téged. Furikázott, vitt ide-oda, buliztatok, mindent állt, így volt figyelmes. A pénze által. A legtöbb nő ezt sértésnek veszi, Te nem. Éretlen vagy. Naná, a fene nagy szabadságban, pezsgésben elragadott a vágy, hiszen az események sodrásában nehéz bárminek is ellenállni... Most megtanultad, hogy megy ez, bár ebből a bejegyzésedből:
"Igazából nem hiszem, hogy sokra menne vele, mert a barátom előbb hisz nekem, mint neki, elvégre őt nem is ismeri... azért az én szavam egy idegenével szemben sokkal többet ér a barátom szemében.", az derül ki, hogy nem, mert képes lennél simán a szemébe hazudni, közben meg fennen hangoztatod, hogy lelkiismeret-furdalásod van meg hogy szereted. Vagy ennyire jellemtelen vagy (remélem, nem), vagy csupán magad sem tudod, hogyan is érzel. Éretlen vagy.
Mit tegyél? Kíméld meg a barátodat magadtól, és hagyd ott.
"Bas.szátok meg bezzeg ha pasi csinálja ezt akkor rá nem mondtok semmi lyet.Miért a férfiak bármit megtehetnek??? ettől még nem lesz ribanc se ku.rva."
Hogy a francba ne mondanánk? Nyilván van pasi, aki nem mond rá semmit, de a férfiak többsége elítéli a félrelépő pasast - akkor tökös csávó, ha úgy kefél sokat, hogy otthon nem várja a párja; ha igen, akkor görény. A nők azok, akik - tisztelet a kivételnek - hajlamosabbak mentegetni a másikat; és, meg fogsz lepődni, leggyakrabban az az "érv", hogy "bezzeg a férfi megteheti"... Mintha azt mondanád, gyilkolj bátran, Magda Marinko is megtehette...
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!