Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy az exem állandóan azt mondogatta, hogy bomba csaj vagyok, gyönyörű és, hogy soha nem volt még ilyen szép barátnője és mégis megtudott csalni?
A probléma ott van, hogy magadban keresed a hibát. Lehet, hogy nem hazudott, de kereste a kihívást. Sajnos sok kapcsolat tönkremegy emiatt. Sokakat hajt a "vadászösztön" ezt a nők csak "aljas disznó"-nak nevezik. Ne törődj vele.
Ha még most is érdekel ez a téma, akkor tényleg nem talál nálad jobbat. Fel a fejjel!
Velem ugyan ez megtörtént ami veled. A volt barátomnak soha nem volt olyan szép barátnője mint én aztán nem megcsalt hanem elhagyott más miatt,de a csaj elég csúnyácska volt. Mindezt 2 év után.. Később (1-2 hét múva) a csaj hagyta ott őt és összejött egy nála sokkal jobb pasival. A volt barátomnak azóta se volt senkije és a közös ismerőseink mondták hogy szerintük soha nem lesz még egy olyan szép és normális barátnője mint én.
Szerintem ne foglalkozz vele,keress nála jobbat. Gondolom a volt pasid se lehetett olyan hú de nagy szám ha nem volt nálad jobb barátnője szóval ezután se lesz. Felejtsd el őt,törődj bele hogy neki nem kellettél,és hidd el jobb így,majd találsz nála jobbat.
Olvastam erről egyszer egy cikket, hogy sok pasi túl lusta ahhoz, hogy tartsa egy "túl" szép lány színvonalát, ezért inkább keres egy olyan lányt, akihez képest minimális erőfeszítéssel is jó pasi lehet.
De a dolog lényege akkor is az, hogy a volt barátod szemét. Megcsalni semmilyen indokkal nem lenne szabad a párunkat. Ne is gondolkodj azon, hogy te voltál e a hibás. Nem érdemli meg, hogy kételkedj magadban miatta.
Na! A magasságot azért ne nagyon ródd fel, nem biztos, hogy tehet róla. Koromhoz képest én is alacsony vagyok.
Semmin ne változtass. Miért akarod lenyűgözni? Miért érdekel egyáltalán? Ő vesztett azzal, hogy megcsalt.
Hülye kérdés de... megbánta? Bocsánatot kért? Lehetetlen, hogy folytassátok?
Én szerettem egy lányt... már jó 3éve. Megcsalt 3-szor... 4-edszerre mondtam, hogy oké... akkor szia. Azóta visszajár, és próbálkozik. Persze, ha félsz, hogy újra megteszi akkor semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!