Hogyan lehetnék "bomba csaj"?
Rengeteg hibám van,amiket nagyon nem szeretek,és változtatni akarok rajtuk.Szeretnék szép és csinos lenni,"bomba csaj",aki után megfordulnak a férfiak,és akit mindenki meg néz.Ez nem azt jelent,hogy ezentúl 10 centis tűsarkakon,miniszoknyában,és köldökig dekoltált fölsőben akarok járni.
Amiket nem szeretek magamon:
-vastag a combom,és a vádlim is,bár most fogyózom,úgyhogy ez idő kérdése
-túl nagy,és formátlan a fenekem,szeretném ha kerekebb lenne
-az arcom nagyon zsíros,mitesszeres(most vettem rá 1 krémet,remélem az segít)
-a hajam nagyon hamar bezsírosodik,és korpás is kissé,és hajmosás után 2 nappal már nincs olyan jó illata,hanem olyan "hajszaga" van:D
-az orromat túl nagynak találom,főleg oldalról nem túl szép
-a bőröm se túl szép,fehér vagyok,főleg a lábaim,és mindig kipattogok,bárhogy is szőrtelenítek
-szeretnék egy új frizurát,szeretnék csinosabban,nőiesebben öltözködni,szép és ápolt lenni
Tudnátok nekem tippeket adni?Bármifélét szívesen fogadok!:)
17/L
Ne csak azt lásd meg magadon, ami nem tetszik, hanem azt is, ami igen, és ezeket hangsúlyozd. A srácok nem a tűsarkak, hanem a kisugárzás után fordulnak meg. Ha azt látják rajtad, hogy utálod a tested, ne számíts sok jóra. Találd meg magadban azt, amit szeretsz.
A fenekedre: torna dvd-k közül a feszesítő fajtákra tornázz rendszeresen, szinte bárhonnan letölthetők.
A bőrömmel ugyanaz a gondom, mint neked, de némi természetes (!!!) barnulás évről évre meg szokta oldani.
A hajad meg nem fogja minden szembejövő szagolgatni, de én olyankor nagyon kevés parfümöt szánok arra is.
A fodrász megmondja, mi áll jól, vagy te is utánakereshetsz, mi illik az arcformádhoz.
A zsíros bőrre: napi tisztítás (radír), tonizálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!