Hogyan lehetnék szexi csaj? Mit tegyek hogy szexinek érezhessem magam?
19 éves lány vagyok.
Mell fölé érő hullámos, sötétbarna hajam van és barnás zöldes szemeim vannak. 170 cm magas vagyok, vékony vagyok,azt mondják nagyon jó fenekem van (mert kicsit kiáll, szóval oldalról mint egy labda olyan), és pici melleim vannak.
Úgy gondolom hogy átlagosan öltözködöm. Farmernadrág, aranyos pólóim vannak és elegáns felsőim.
Nem vagyok megelégedve magammal az a baj, pedig van barátom :S:S:S
Segítsetek légysziii!!!
Első, olyan nincs, hogy sexi. Ha magyarul képzed a szót, akkor írd le magyarul te szerencsétlen. Kiráz a hideg az ilyenektől, sexuális, sexi...
Kérdező meg, leírtad hogy átlagosan öltözködsz, aztán csodálkozol, hogy nem vagy szexi? Nem értelek. A szexiség két dologból tevődik össze, az egyik hogy mit veszel fel, a másik hogy hogyan hordod. Azaz hordj szoknyát, lehetőleg feszesebbet, harisnyát vagy combfixet, tapadós, jól vágott felsőket (nem aranyos pólókat :D), magassarkú vagy csak nőies cipőket (nem sportcipőt). És viseld természetesen, de vedd észre hogy miben vagy. Azaz ne szerencsétlenkedj, ne látszon rajtad hogy kényelmetlen, viszont tudd, hogy ami rajtad van az sok férfinak felkelti az érdeklődését (és viseld el ha utánad fütyülnek, ez az alsóbb néprétegek bókolási eszköze), és élvezd :)
Egyáltalán nem értek veletek egygett a nő nem csak attól lehet szexi , ha úgy öltözködik... légy mindig magabiztos,vidám, nőies...
Öltözködésben... szoknya..magassarkú cipő.. fűző... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!