MIért hiszi azt minden csaj, hogy az alábbi testelkat a jó, a szexi?
Egyes csajok már kórosan ilyen testalkatot szeretnének, hánytatják magukat, koplalnak, csakhogy ez a tipikus modell gebe alakja legyen.Holott nem minden eférfinak tetszik az iylen testalkat, engem pl egyenesen taszít, én (és még szerintem sok más férfi) a "eltebb" testalkatot szereti.
PL:
azér valljuk be, azok a férfiak vannak többségben akik nem a telt nőket szeretik. azt beismerem, h a gebékre elég kevesen buknak. az a baj h a lányok nem látják, h nem gebének kell lenniük, hanem normálisnak, átlagosnak.
még vmi. amit belinkeltél első képnek, az nem gebe, teljesen átlagos, normális testű nő. ezen a képen
Aki még nem volt teltebb nővel az nem tudja milyen vele;) a vékony nők csak szem izgatásban jók, mert csinosak. Aki volt már teltebb nővvel annak a vékony nő csak hétköznapi munkaXD mi lenne, ha csinos nő mindenbe jó lenne? hát beképzeltségXD teltebb nők nem külsőben, de másban sokkal jobbak:)
Ne szóljuk le a vékony nőket, de a 100 kilós undorító...neked lehet a ducikat igaz? Nem tudod mi a jó benne:) de mentségedre a vékony nők is emberek és valaki fog szeretni téged. De a ducik akkor is jók:):):) aki tudja az tudja, aki nem az csak bla bla bla
A képeket azért linkeltem, hogy számomra innen kezdődik a jó nő, a jó testalkat :D :P(főleg a 2. képen levő csaj néz ki nagyon jól).
Amúgy nem akartam senkinek beszólni.
ma 11:59 teljesen eggyet értek.
már nem azért kedves kérdező,de miért szolod le a vékony lányokat? ha neked a duci tetszik gát istenem,midnenkinek saját magán ügye...ez nem is kérdés volt hanem valami olyan hogy 'szoljuk le a vékony GEBÉKET,mert a telt nők a nyerők' volt. de most őszintén,valljuk be hogy a csinos vékony alkatú hölgyeket jobban megnézik a utcán mint a telt karcsú átlagos alkatuakat :D mert a telt nők többségben vannak ugye :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!