Hogy lehetnék a legmenőbb csaj a gimiben? L/14
hát már a kérdésben érzik a válsz:
"Hogy lehetnék a legmenőbb csaj a gimiben? L/14"
sehogy. Legyél olyan amilyen vagy, mert ha megjátszod magad az csak rosszabb lesz, és ha lesznek konfliktus kereső emberek azok úgy is találnak.
Hát ne akarj az lenni, de ha az akarsz, akkor:
Legyél lenéző,
Legyenek krva jó ruháid,
Bunkó is lehetsz,
de ne akarj az lenni. :D
16/F
Soha nem fog előfordulni, hogy egy osztályban van olyan ember, akit mindenki kedvel, mindenki kedves vele, minden fiúnak tetszik, és minden lány barátkozni akar vele.
Ha ez a célod, az eleve kudarcra van ítélve.
Hidd el, fogsz barátokat szerezni, sokan kedvelni fognak, lesz olyan fiú, akinek tetszel, és ez lesz életed egyik legszebb időszaka! :D
Hmmmm.... de jó is volt gimisnek lenni...!!!
Csak ne játszd meg magad, mert úgysem fogsz tudni örökké szerepet játszani, és koppanni fogsz. Szeressenek önmagadért! :)
Legyél magabiztos!
Egyszerű! Légy ostoba, feküdj le fűvel-fával, rúgj be minden hétvégén, cigizz... Ez az ára annak, hogy ismerjen mindenki..az már más kérdés, hogy én ezeket az embereket semmibe veszem...tirpákok, akik azt hiszik menők, de valójában semmit sem tudnak... rossz tanulók és örülnek, ha kettest kapnak bármilyen tantárgyból...
Nem kell ilyennek lenne. Én egy szókimondó ember vagyok... sokan nem is szeretnek ezért mert nem jópofizok velük a nap minden másodpercében... Az osztályomból van 3 igazi barátom, akik tudom, hogy tényleg kiállnának mellettem a legnagyobb bajban is és segítenek, ahol tudnak... Van olyan osztálytársam, akit az egész suli ismeri mert az első bekezdésben taglaltakkal tölti idejét... rengeteg HAVERJA van, de barátja valójában egy sem... az állítólagos ,,barátnői" kibeszélik a háta mögött és nem egyszer szarban hagyták már...
A Te döntésed melyiket választod...
csak kinevetteted magad.
de 14 évesen nagyon gyerekesen gondolkodsz (nem sértegetni akarlak)
tölts fel magadról egy képet és úgy talán tudunk segíteni hogy mit változtass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!