Minden suliban van "legmenőbb csaj? "?
Figyelt kérdés
Nálunk van, és mindenki vele akar barátkozni, közben olyan beképzelt....2010. febr. 27. 23:50
1/11 anonim válasza:
Nálunk a Magyar Gyulában több is van.
2/11 anonim válasza:
Nálunk is több van :) de én akkor egy "senki" vagyok, mert én nem tartozik a "mindenki" közé, vagyis azok közé akik barátkozni akarnak vele? Én a torony tetejéről lekakilom őket és gondolom nem vagyok egyedül :)...
4/11 anonim válasza:
nálunk eddig a gimiben nem volt, furcsálltam is, de most jött egy 9.-es csaj, aki nagyon sokat képzel magáról, de a legtöbben csak röhögünk rajta, de olyan is van aki barátkozni akar vele
6/11 anonim válasza:
persze! pl:ÉN!
hahahaha!!
áh dehogy csak vicc volt! AM VANNAK HÁÁT!! :s
7/11 anonim válasza:
Van. De a háta mögött mindenki utálja. :D
8/11 anonim válasza:
nàllunk nincs..
vagy csak èn nem tudom :-??
ha van is akkor sem lehet nagy szam ha nem tudok rolla:))
de sztm nallunk nincs ilyen..:D meg szerencsee:D
9/11 anonim válasza:
Nálunk van... sajnos..
Egy ideig jóba is voltunk aztán meg szépen átvert.
10/11 anonim válasza:
Ezzel csak annyit akartam mondani hogy ha lehet ne barátkozzatok a legmenőbb csajokkal mert vagy átvernek vagy kibeszélnek (velük nem lehet jóba lenni)
Főleg mert szinte mindegyik egy veszekedés mániákus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!