Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom eddig sosem adott okot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom eddig sosem adott okot arra h ne bízzak meg benne de most úgy érzem vagy megcsalt már vagy meg akar csalni?! Én túlzom el a helyzetet?

Figyelt kérdés
Üzleti útra kell mennie holnap. Már bepakolt délelőtt, de mondom még átnézem a cuccait nehogy elfelejtsen valami. Erre a táska egyik belső zsebében mit találok? Óvszert, kb egy csomagnyit. Én tabit szedek szóval ilyenre nincs szükségünk! 5 napos az üzleti út, szerintetek meg akart csalni? Számon kértem mire ő azt mondta h a haverjának vette aki szintén utazik, és egyedülálló. Miért nem vette meg magának a haverja miért az én páromnak kellett? Nekem ez egy cseppet sem hihető. Mit csináljak? Holnap mindenképpen utaznia kell. Most megcsal vagy hihetek neki? :( 23 éves lány, párom 26.
2009. nov. 25. 14:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

A pasik nem vesznek a haverjuk helyett gumit, ebben biztos lehetsz. Az állítólagos haver akármikor meg tudná venni azt magának a sarki ábécében.

Én aggódnék a helyedben.

2009. nov. 25. 14:10
 2/22 A kérdező kommentje:
Aggódok is hidd el:(
2009. nov. 25. 14:10
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vennék az egyedülálló barátomnak egy csomag óvszert...Lehet, hogy a párod vele?!

Én a helyedben nem hinném el neki!

A haverja egy szőke nő?!

Téged átb@sztak nem kicsit, nagyon!

De legalább használ condomot és nem visz haza semmi fertőzőt.

Ne hagyd annyiban...

2009. nov. 25. 14:11
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Én tutira nem hinnék neki ilyen helyzetben. Nem lehet hogy az az "üzleti út" valójában egy hosszú hétvége valamelyik kolléganővel?

Amúgy ha a havert kérdezed úgyis a párod pártját fogja fogni. Ez olyan, hogy ha felhívod a párod 5 haverját reggel amikor hazaért, hogy velük volt-e 2 azt mondja majd, hogy igen, három pedig majd váltig állítja, hogy most is ott van :)

2009. nov. 25. 14:11
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Messzire megy? Én utána mennék...

Megnézném ki az az üzleti út!

2009. nov. 25. 14:12
 6/22 anonim ***** válasza:

Ha még azt mondta volna, hogy a kapcsolatotok előtt hordta magával a táskát és akkorról maradt benne a gumi, talán még elhinném...

De pasi másik havernak sztem még soha nem vett gumit :D Főleg nem egyedülálló kollégának :D (jó kivéve a meleg párokat) :D

2009. nov. 25. 14:15
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Amit tehetsz: Szépen elmész a pároddal az állítólagos haverhoz(minél előbb és meglepetésszerűen, hogy ne legyen ideje telefonálni), és rákérdezel nála a párod előtt, hogy mit is kellett neki hoznia? Ha csak zavartan áll, hogy nem tudja, akkor megcsal.

Ha tudja hogy gumiról van szó, akkor max megbeszélhették előtte, de legalább van magyarázat.

Ha el se akar menni veled a párod a haverhoz és kiveri a balhét, az is egy jel.

2009. nov. 25. 14:17
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 kolléganőmmel mentem csapatot építeni, mégsem vittem gumit, mert nem akartam megcsalni páromat...10 nő és nem...

De amúgy lett volna eszem útközben megvenni, ha esetleg mégis...

31/F

2009. nov. 25. 14:17
 9/22 anonim ***** válasza:
6%
Nyugalom, a szerszám nem kopik, csak edződik! :) Az egér se folyton ugyanabba a lyukba jár...
2009. nov. 25. 14:22
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
ha nem utazik messzire, én a helyedben utána mennék:-) de persze cselesen, mondjuk felmennék a szobájába két pohárral meg pezsgővel és előadnám neki, hogy mennyire hiányzott, és úgy gondoltad eltölthetnétek egy romantikus estét mondjuk a szálloda jacuzzijában:-) egyből látod hogy reagál rá. vagy pedig felhívnám este a szállodát, és mondanám, hogy XY-nal (haverja neve) akarok beszélni, mobilon nem tudom elérni, valószínű lemerült stb. Ha azt mondják, hogy nincs ilyen vendégük, akkor megintcsak bukta...
2009. nov. 25. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!