Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom eddig sosem adott okot arra h ne bízzak meg benne de most úgy érzem vagy megcsalt már vagy meg akar csalni?! Én túlzom el a helyzetet?
Figyelt kérdés
Üzleti útra kell mennie holnap. Már bepakolt délelőtt, de mondom még átnézem a cuccait nehogy elfelejtsen valami. Erre a táska egyik belső zsebében mit találok? Óvszert, kb egy csomagnyit. Én tabit szedek szóval ilyenre nincs szükségünk! 5 napos az üzleti út, szerintetek meg akart csalni? Számon kértem mire ő azt mondta h a haverjának vette aki szintén utazik, és egyedülálló. Miért nem vette meg magának a haverja miért az én páromnak kellett? Nekem ez egy cseppet sem hihető. Mit csináljak? Holnap mindenképpen utaznia kell. Most megcsal vagy hihetek neki? :( 23 éves lány, párom 26.2009. nov. 25. 14:04
21/22 anonim válasza:
Szia.
Szerintem ne higgy neki.Ha a haverjának vette,akkor egyből miért nem adta neki oda,belegondolhatott volna,hogy félreértés is lehet belőle!Én ha a haveromnak vennék,itthon tuti nem rejtegetném!De nem is vennék,ez tök szar duma volt részéről!!!29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!